Почетна / Фудбал / Супер лига

Јојић: Рани гол нас је растеретио у Инђији

Фудбалер Партизана Милош Јојић рекао је да је његов тим постизањем раног гола био растерећенији и да је много лакше играо против Инђије
ФОТО: ФК Партизан/М. Тодоровић

"Постигли смо гол и много лакше и растерећеније смо играли. Инђија је неугодан противник који излази високо да притиска. Утакмица је играна по јако лошем терену, међутим када отвориш утакмицу голом, све је лакше, а нама је то пошло за руком", рекао је Јојић после утакмице.

Фудбалери Партизана победили су данас у Инђији домаћу екипу са 6:0, у мечу 24. кола Супер лиге Србије.

"Мислим да утакмица није била лепа за гледање, али када имате шест голова онда има и интересантних момената са меча. Могло је још голова да буде, имали смо шансе и из прекида и из игре. Заслужена победа и уписана три бода по шта смо и дошли", додао је Јојић.

Партизан у уторак у 25. колу Супер лиге Србије дочекује екипу Војводине, а Јојић је истако да верује у своје саиграче, да ће наставити са победама.

"Сада остаје да се одморимо и припремимо за наредну утакмицу са Војводином, одмах су иза нас на табели и играју добро, једна су од бољих екипа у лиги. То ће бити дерби кола, играмо на свом терену у добром налету. Верујем у своју екипу и саиграче да ћемо наставити победнички низ", рекао је Јојић.

Први гол на мечу против Инђије постигао је Бибрас Натхо у седмом минуту из пенала.

"Као и увек трудим се да дам све од себе, тренер и саиграчи ми верују и ја сам се трудио да им вратим то кроз гол из пенала. Није било лако, али ми је драго што сам наставио серију голова", рекао је Натхо.

Израелац је пред меч са Војводином рекао да ако његов тим буде играо као што зна, победа у том мечу неће бити упитна.

"Меч са Војводином је увек тежак, они су добар тим. Али ако будемо играли као данас и као што знамо да играмо победићемо у тој утакмици. Морамо бити концентирсани, то је наш посао сада је то најважније, закључио је Натхо.

Партизан је другопласирани тим Суперлиге Србије са 59 бодова, три мање од првопласиране Црвене звезде, али и са утакмицом више од ње.

Ово је црно-белима била 13. узастопна победа у свим такмичењима. Партизан ће Војводину у следећем колу Суперлиге Србије дочекати у уторак од 16 часова.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejavu
Poceo je u zadnjih par kola da pravi konkretniju statistiku, ali povremeno deluje bukvalno kao rekreativac na terenu. Nije sporno to trckaranje, pa ni tih 11km+ po utakmici , sa kojima se reklamira u svakom drugom intervjuu godinama unazad. Ali mnogo je tu praznog kretanja. Agresivnost,srcanost, konkretna duel igra, glad za loptom, preuzimanje odgovornosti u igri...i dalje je to velika razlika u odnosu na prvi mandat u klubu , pa i potonjih par sezona u Bundesligi. Ajde videcemo dalje kako ce ici, pomak postoji, ali s obzirom da ti je tek 29...nesto previse lagano shvatas fudbal zadnjih godina Jojicu...
Fery
Protiv relativno slabijih ekipa je uvek dobro kada se rano postigne gol, još ako je penal, prekid oko 16, korner, a takvih primera je bezbroj. To utiče i te kako na tok utakmice i rezultat. Imam osećaj da je Inđija ekipa koja ima najmanje sreće u našoj ligi! Ali sport je to!
NinoL
Sa dvije utakmice više od Zvezde!
Гробар
Очекивао сам тежи испит али смо се буквално прошетали кроз Инђију.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.