Почетна / Фудбал / Супер лига

Станковић: Пресрећан због повратка Катаија

Црвену звезду у наставку првенства очекује утакмица са ТСЦ-ом у гостима
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Црвена звезда је остварила прву првенствену победу на стадиону ,, Рајко Митић“ у пролећном делу сезоне савладавши Пролетер резултатом 4:0, а шеф стручног штаба Дејан Станковић био је срећан због нове победе и гола Александра Катаија.

- Због умора смо направили неке грешке које иначе не правимо. Прво полувреме одиграли смо доста добро у јаком ритму. Тежили смо да створимо што више прилика и постигнемо гол више. У другом полувремену  десио се очекивани пад ритма и мало слабија игра, али то смо свесно урадили да бисмо одморили неке играче јер нас очекују мечеви на свака три дана. Презадовољан сам, али могло је и боље. Идемо даље, већ у среду нас очекује доста јак утакмица. Био је циљ да се момци после исцрпљујуће битке и физички и емотивно против Милана окрену нашем првенству. Драго ми је што се Катаи вратио, одиграо је 45 минута и велико је појачање за нас - изјавио је Станковић.

Црвену звезду у наставку првенства очекује утакмица са ТСЦ-ом у гостима, која је на програму у среду од 16 часова и пет минута.

- Сада идемо да одморимо, а затим се окрећемо припремама за среду, а онда нас очекује утакмица у недељу и тако до краја првенства. На то смо се навикли, за то смо се спремали, за то радимо и знамо који нам је циљ, тако да нећемо одустајати од тога - закључио је Станковић.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Beli vuk je crna ovca
Deki samo jako i do kraja.
Veljin bunker generalni sponzor ovog sajta
Zakucace Poliicija i na vasa vrata. Redovno su obavesteni o svim desavanjiima na istom.
Žeks
A, ja sam presrećan što šanse ne dobijaju Gavrić i Radulović (koji je odstranjen), jer na njihovom mestu treba forsirati veoma perspektivnog Bena! Ben je perspektiva Zvezde, jer ima samo 34 godine! Savet za Gavrića i Radulovića! Tražite ispisnicu što pre i idite tamo gde ćete igrati, a pustite Zvezdine afro-fanatike da se i dalje iživljavaju sa svojoj decom i da onako brutalno forsiraju Kangu, Sanoga, Bena, Odadu i Bajakoka!
Pravo niotkud
I dalje cekam da dozivim da da neko od africkih "kapitalaca" resi situaciju "1 na 1". Medjutim i ju e je to za njih bila nemoguca misija!
Joco
Pa jesi video Bena protiv Milana....
Ben
Gde si bio dosad?
Zvezdaš
Zašto puštate samo grobarske komentare ? Nije fer nije posteno. Cega se plasite? Zvezdine nadmoci? Mislite da ce te je spreciti cenzurom komentara ovde? Zurnal je nisko pao. Pacenici grobarski. Uvek drugi uvek iza Zvezde. A sad spavaj admine ako mozes..hehehe ZVEZDA SAMPION.Bravo Zvezdo, s pola gasa...Moglo je i 8:0.Za sve ostrascene admine i ostale kompleksaše: Zvezda lider sa +9, nadigrali smo najbolji tim Italije,derbi ste dobili samo jedan u 4 zadnje sampionske sezone,Zvezda vodi u derbiju sa 109 :82, gol razlika vam je-52. Zadnji derbi niste centar presli,Erakovic vam poklonio gol, nas gol iz penala cistog kao suza grobsrska.Jojic skinuo dres Sanogu,Zvezda 31 titula-rekord,24 kupa-rekord,Prvak sveta i Evrope a nk vicetizan nikad nista nije osvojio. Znam koliko vas boli. A sad na spavanje, ako mozete da zaspete..hehehe
@ahaa
Jeste, imamo "kompleks" što samo vi imate "titulu" komšije svetskog i evropskog prvaka a mi tu titulu nemamo. To nas najviše "muči" a vi ste na to jako jako "ponosni", to vam je najveće dostignuće kluba...
Ahaa
Ne možete se vi ostaviti Partizana nikad, jer vi imate komplekse od same pomisli na Partizan!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.