Почетна / Фудбал / Супер лига

Још један милионски посао Чукаричког: Бирманчевић продат Малмеу!

Дуел против Металца у среду, који је провео на клупи за резервне играче, био је Бирманчевићу опроштајни у дресу Чукаричког
ФОТО: И. Веселинов

Чукарички је остварио још један милионски трансфер, клуб са Бановог брда продао је Вељка Бирманчевића шведском шампиону Малмеу!

Најбољи стрелац и најбољи појединац Брђана ове сезоне Вељко Бирманчевић игра у врхунској форми, постигао је чак девет голова, од тога три у последња четири меча. Дуел против Металца у среду, како сада стоје ствари, биће опроштајни за Бирманчевића.

Бирманчевић је на Баново брдо дошао као позајмљен играч из Партизана, на лето 2018. године, у међувремену Чукарички је откупио његов уговор. За бело-црне Бирманчевић је одиграо укупно 83 утакмице, постигао је 15 голова, а 16 пута је био асистент.

Био је стандардни млади репрезентативац Србије, а у међувремену је дебитовао и за „А“ селекцију, у дуелима против Доминиканске републике и Панаме.

Чукарички је наставио са милионским трансферима, с обзиром да је обештећење за Бирманчевића управо око милион евра. Претходно су за седмоцифрене износе из клуба одлазили: Слободан Тедић (Манчестер сити), Димитрије Каменовић (Лацио – остао на позајмици у Чукаричком), Самуел Овусу (Ал Фајса, Саудијска Арабија), Петар Мићин (Удинезе), Ерхан Машовић (Бриж), Андрија Павловић (Копенхаген)...

Брђани су пре Бирманчевића и већ поменутог Каменовића, ове сезоне продали још Винсента Езеа (Шахтјор Солигорск, Белорусија) и Ибрахима Ендијаеа (Ал Ахли, Судан). У клуб су стигли Данило Пантић, Срђан Мијаиловић, Стефан Чоловић, Страхиња Танасијевић и повратник Михаило Баић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Ko i viskol kad je predao Tedića i Mićina iz Vojvodine nije džabe Vojvodini ništa tj 5 posto za kompenzacije al zato ostatak od 5 m evra pola gazdi čukaričkog pola viskolmulju
nemam pojma
Hoće li se jednog dana otkriti veza Partizana sa Čukaričkim, gde mi njima poklanjamo odlične fudbalere koji oni posle par godina odlično preprodaju? Ko stoji iza ovih operacija, ko se tu sve ugrađuje?
ko ne voli cukaricki...
odlicno, zato je cuka jedina bez duga i jedina posluje kako treba, primer zasto blizance treba pogasiti.
ko ne voli cukaricki...
Nece navijati za gubitase na koje odlaze milioni drzavnog novca godisnje.
Генијално
Онда ће сви навијачи Звезде и Партизана, одушевљени, навијати за светског и европског првака, велики Чукарички.
Alan Brut
Birmancevic je bez obestecenja otisao iz Partizana u Cukaricki..Vazura i Vucelic znaju zasto?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.