Почетна / Фудбал / Супер лига

Гаћиновић после проаза од Пролетера: Изузетно сам незадовољан резултатом

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Владимир Гаћиновић рекао је да је његова екипа у мечу против Пролетера приказала најбољу партију у другом делу сезоне и истакао да је изузетно незадовољан резултатом
ФОТО: Инстаграм/ФК Раднички Ниш

- Немам шта да замерим мојим играчима. Изузетно сам незадовољан резултатом, а после свега виђеног био бих незадовољани ремијем - рекао је Гаћиновић, пренео је клуб.

Раднички је у Новом Саду поражен од Пролетера са 2:1 у мечу 25. кола Супер лиге Србије.

- Ово је, уз друго полувреме против Црвене звезде, била наша најквалитетнија партија у другом делу сезоне. Доминирали смо 90 минута, надиграли смо ривала, питали смо се за све и коначно се у нашој игри видео рукопис онога што радимо на тренинзима, али просто нисмо имали среће. Чак смо кумовали и головима које смо примили - рекао је Гаћиновић.

Нишки клуб је од почетка пролећног дела Супер лиге Србије у шест утакмица забележио само једну победу.

- Невероватно је на који начин смо поражени. Имали смо шансе, промашили пенал, а дозволили смо да нам дају два гола из транзиције. Очигледно је да имамо проблема у завршници и да нам недостаје фудбалер који ће ове шансе претварати у голове, али шта је ту је - оценио је Гаћиновић.

- Идемо даље у недељу нам долази ТСЦ и морамо да одмах да се окренемо припреми те утакмице - додао је тренер нишког клуба.

Раднички је девети на табели суперлигашке табеле са 34 бода, а у наредном колу дочекује ТСЦ.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.