Почетна / Фудбал / Супер лига

Најталентованији фудбалери из Јужне Африке тренираће у Партизану

Фудбалски клуб Партизан и БДП Спортс Лањ групе озваничили су сарадњу која ће најталентованијим младим играчима из Јужне Африке и Африке омогућити да се усавршавају у Омладинској школи црно-белих
ФОТО: ФК Партизан

Како је данас саопштио Партизан, овим споразумом мрежа фудбалских клубова у Африци, које заступа групација БДП Спортс Лањ, ће најбољим младим играчима са афричког континента пружити прилику да играју у великом клубу и истовремено уче од најбољих тренера и стручњака у Европи.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dobar potez
Konacno jedan dobar potez od vezare, ako je imao bilo kakvog udela. Tako ce Partizan moci da skenira i regrutuje prave talente.
dejavu
Ideja je generalno pozitivna,i prati trendove svih boljih fudbalskih škola u Evropi.Ali Partizanu pre svega treba privatizacija i moćan investitor koji će te talente zadržati dokle je u najboljem razvojnom interesu kluba a ne dokle se mora,radi pokrivanja osnovnog budžeta. Plus, sve te pare ne bi išle tek tako po svačijim džepovima, već tamo gde treba: po ugovoru menadžeru igrača,vlasniku,na račun kluba,porez drzavi i kraj.Sve dotle je samo balkanski lopovluk ničije svojine,i eventualno povremeni entuzijazam pojedinaca....
zasto da ne
Najbolja Evropska skola.
Zoki
Pa tak normalno

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.