Почетна / Фудбал / Супер лига

Тешке оптужбе Ивице Тончева: Савез хтео да нас уништи!

Први човек Радничког открива да клуб креће у реорганизацију и изнео озбиљне оптужбе на рачун српске куће фудбала
ФОТО: Бета

Први човек суперлигаша из Ниша Ивица Тончев објаснио је промену у руководећем кадру, али се и осврнуо на како сам каже неправду од стране ФСС према овом клубу .

- Комплетно руководство клуба није имало дилему око потребе престројавања Радничког после свих невоља и недаћа које су нам се последњих година нашле на путу, на којем смо били, мора се признати, успешни – рекао је Ивица Тончев, први човек суперлигаша из Ниша.

Објаснио је Тончев и ко је по његовом мишљењу саботирао клуб из Ниша.

- Пре свега ту мислим на скоро отворене покушаје сада већ бившег руководства нашег националног савеза и појединаца из неких клубова, којима смо много сметали успешним резултатима да нас спрече у свему, пре свега у намери да будемо међу најбољима. Чак су хтели и да нас униште, да не постојимо, да нас једноставно нема на фудбалској карти Србије. Трпели смо, ћутали и стрпљиво чекали да они који су били рушитељи не само Радничког већ и, сложиће се многи комплетног српског фудбала, буду склоњени. Зато смо и одмах реаговали и предузели кораке који ће допринети да се Раднички стабилизује и да настави онако како је почео и успео, а онда самовољом и закулисним  и не баш поштеним и часним радњама покушан да буде заустављен.

Нагласио је Тончев да се увелико ради на финализацији  пројекта „скаутинг-организације” у Радничком:

- Најкасније за две недеље формираћемо све неопходне службе и сегменте за унапређење сарадње нашег са свим клубовима на југу и југоистоку Србије, али и целе земље. Раднички ће имати 20, можда и 30 стручњака који ће перманентно пратити развој младих талената на свим теренима у Србији. Наша земља је неисцрпни потенцијал у свим спортовима, посебно у фудбалу. Кроз пар недеља поставићемо и новог директора Омладинске школе на Чаиру, који ће у сарадњи са скаутима и тренерима млађих категорија  бринути о будућности Радничког.

Коментари35
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kole vole
Ovoga mi krsta.....
WTF
Da li vi stvarno vjerujete da ijedan klub u drzavi moze da namjesti preko zlezde i patlidzana? U redu je da se to napise ne bi li se neko iznervirao., ali da to starno vjerujete je znak opasne dubioze.
Tralalatovic
Ovoga mi krsta,ako progovori...
Ivica
U prvom timu igra samo jedan nislija koji nebi igrao da mu otac nije boga para dao tu evo sada i drugi je u protokolu takodje mu je otac jak privrednik..Radnicki sa Toncevom nikada nece biti niski klub i zdrav klub vec klub za kladionice.vidite samo u zadnje tri godine omladinci koliko su igrali cetri plus nista dalje.
merak_lija
Od kluba koji je pre trideset i nesto godina,bio ponos skoro citavog juga Srbije,napravio si Zvezdinu filijalu...sramoto...
WTF
Vrati se na planetu zemlju. Radnicki je postao klub pod njim. To sto smeta drugima pa ga saplicu a vi to ne vidite ili ne zelite zbog mrznje i ljubomore je nesto drugo.
Buki
Nigde ga nije bilo kad su svirani penali za Radnicki bez rszloga..a sad hoce da ga uniste..koji je to licemer...izgleda da je Recko potpuno u pravu..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.