Почетна / Фудбал / Супер лига

Станојевић: Ако изгубимо у дербију, немамо шансе за титулу

Утакмица 30. кола Суперлиге Србије између фудбалера Црвене звезде и Партизана игра се сутра од 18 сати на стадиону "Рајко Митић"
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изјавио је да његовој екипи сутрашњи 164. дерби кључан у борби за шампионску титулу.

Утакмица 30. кола Суперлиге Србије између фудбалера Црвене звезде и Партизана игра се сутра од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

"Нема шта много да се прича, све јасно. Нама сутрашњи дерби значи да се приближимо ривалу и да будемо конкуренти за титиулу. То је мотив за сутра. Спремни смо, у добром смо низу", рекао је Станојевић на видео конференцији.

Шеф струке црно-белих упитан да ли зна којих ће 11 фудбалера истрчати на "Маракану".

"Имамо три дилеме тренутно. У добром смо ритму и тешко је искристалисати 11 играча, сви су допринели добром периоду", навео је Станојевић.

Екипа Дејана Станковића у овом тренутку има девет бодова више у односу на Партизан.

"Сигурно да ће ово утакмица одлучити да ли смо уи игри за титулу. Ми смо велики клуб и не значи нам ништа победа у дербију, ако не освојимо титуилу. Ова утакмица је прилика да унесемо неизвесност, победа нас држи у томе. Ако изгубимо, немамо шасне за титулу", рекао је Станојевић и додао да ће највећа опасност од црвено-белих претитии од Александра Катаија и Мирка Иванића.

Капитен Владимир Стојковић такође је свестан значаја сутрашњег меча.

"Такмичарска утакмица, у лепом смо моду. Добил смо доста утакмица, треба да играмо без притиска против једне од најбољих екипа у лиги. Ако изгубимо, имаћемо само математичке шансе за титулу", рекао је Стојковић.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dule "Grobar"
Nema sanse za titulu ni ako bude nereseno. Samo nam pobeda "igra"!
Maki
Zvezda je samo blagi favorit. Hoćemo F. Stevanovića, Jojića i Obradovića.
Dante
Sada su vam šanse kao realne ??? Vama su i sada šanse samo matematičke . a sa matematikom stojite loše .
Pih
Kako je pametan Samrok
Pigeon
A ako dobijemo, e onda su gotovi! 'Ajde, bre, kakvo zamajavanje razmontera! Pa da se radi o bod ili dva pa da ovaj derbi resava (kako je bilo kada smo mi 6 puta zaredom osvajali prvenstvo i resavali u direktnim obracunima, a na sta oni zaboravljaju), pa da sve prsti i da svi budemo pod tenzijom...ovo bre, na nivou jaceg trening meca za obe ekipe i eto, neki prestiz, koji je takodje upitan, jer se oni vec obezbedili osiguracem (elvis)...Ne volim kada nam se prodaje ono za ono (da budem pristojan) i prvo u Partizanu treba da istaknu sta se dogadja u nasem prvenstvu! Inace, postacemo saucesnici velikih muljavina, a to nam ne treba, zar ne?
@heh
Ako lazes samog sebe nemoj i nas druge. Ali laz je vas zastitni znak! Pa ko vam je smenio Pizona!? Partizan!? Boze, koji mozak treba da imas da to napises! A sto se Evrope tice, pa ko je skupljao jedine poene za srpski fudbal u tom periodu, a ko je ispadao u sezoni kupanja? 'Ajde, bre, pa nismo mi sisali vesla, sada nam ti prodajes rupasku "istinu"! Da se zna! Partizan je tada Evropu igrao sa 0 ulozenih evra (idioti iz uprave su se time cak i hvalili!), a vama se sada upumpava po 30-40 miliona evra, da bi vas prozvali Miki Mausom evro fudbala...Ej, bre...bolje da ne hehces...
Todor strasni
@heh Da li je sumnjivo to sto je Pizon smijenjen sa 5 bodova prednosti? Ne samo da je sumnjivo vec nema sumnje da ga je smijenio niko drugi nego UO Partizana...Kao i kod Kokeze kojeg ste kao clana rukovodstva Zvezde progurali za predsednika FSS a kasnije ga proglasili za grobarski kadar. Mislim, kod vas nista novo, petu svoju zvezdu ste prvo oterali iz kluba a sad ga napadate da vodi grobarsku reprezentaciju... Sumnjivo brate...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.