Почетна / Фудбал / Супер лига

КЛУБ ПОЗНАТИХ - Марић: Најважније да Звезда победи! Булат: Биће 2:0 за Партизан

Прогнозе славних Звездаша и Партизановаца пред 164. вечити дерби
ФОТО: М. Спасојевић

Момчило Бајагић Бајага аутор једне од најпопуларнијих песама Црвене звезде искористио је паузу у студију, док снима нови хит да изнесе очекивања о вечитом дербију:

- Нисам ни знао да је дерби данас, али увек верујем у победу Црвене звезде. У супер смо форми и то је разлог што мислим да можемо убедљиво да тријумфујемо. Верујем да ће нас Дејан Станковић водити до жељене победе.

Александра Радојичића, кога је прославила улога Микице Арсенијевића „Балерине” у филму „Монтевидео, Бог те видео!” редован је на утакмицама Црвене звезде, када је гледаоцима дозвољено да присуствују утакмицама.

- Не бих да прогнозирам резултат. Звезда има одличан тим на челу са Дејаном Станковићем и верујем у њих. Ако успеју да победе притисак, мислим да добар резултат неће изостати. Волео бих да утакмица буде узбудљива, форма оба тима и низ победа обећавају квалитетан дуел. Кад не можемо на стадион надам се да ће публика уживати крај малих екрана.

Марко Булат један од највећих симпатизера Партизана међу певачима, прогнозом исхода вечитог дербија показао је колико верује у Станојевићев тим:

- Драго ми је да ће дерби моћи да гледа цела Србија. Репрезентацију у квалификацијама за Светско првенство у Катару недавно сам морао да пратим код таште Биљане, којој је данас рођендан. Претходног пута погодио сам резултат, било је 2:1 за мој Партизан. Сад прогнозирам победу од 2:0. Временски интервал између голова биће мали. Црно-бели играју баш добро, није лако везати 17 победа, али и Звезди одајем признање за издање против Милана. Делује да само судија може да „упропасти“ феноменалан дерби, као што су чинили у прошлости.

Глумац Марко Живић очекује по гол на обе стране и победу црно-белих:

- Биће три гола на утакмици и победиће Партизан са 2:1. Оба тима су у доброј форми, побеђују редом у Супер лиги. Не бих могао да предвидим ко ће дати гол, важније ми је да црно-бели победе.

Миломир Марић новинар и једно од заштитних лица ТВ Хепи био  је надахнут:

- Најважније да Звезда победи, ко још навија за Партизан. За сад Дејана Станковића више ценим као фудбалера, али изгледа да је пред њим велика тренерска каријера.

Маријана Табаковић једна од најлепших водитељки ТВ Прва не крије да је велики симпатизер Партизана.

- Као и сваки искрени навијач Партизана желим и надам се да ће црно-бели још једном „оверити” стадион „Рајко Митић”. Тужно је што се дерби игра без публике. Знамо колико су навијачи важна карика у тој посебној атмосфери карактеристичној за дан дербија. Дакле, верујем да ће Партизан наставити победнички низ и остварити двадесету победу за редом. Прогнозирам 2:0 за црно-беле, при чему, поред рецимо Асана, који је у одличној форми, очекујем да један од стрелаца буде и мој Беранац, Александар Шћекић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rio Bravo
Najjaci je komentator Arene pored svlacionice Crvene zvezde,kaze prolaze igraci evo sad Kataji raspolozen je kao i sudije Ristic,Đurđevic i naravno Simovic glavni sudija raspolozeni opipavaju teren...ovaj iz studija zapanjennpita gde se nalaze sudije,a ovaj opet kao iz topa kaze pored svlacionice Crvene zvezde....pa sou...ko ne veruje neka pogleda na areni...sta reci?
Aco
"Ko jos navija za Partizan"? Ne mogu verovati da je čovek ovo izjavio. Uvredljivo i nepotrebno, ali od njega se tako nesto i moglo ocekivati.
Punk rock
Naravno da se tako nešto moglo očekivati od nekog ko iz petnih žila brani lik i delo Slobodana Miloševića...
Peta Zvezdiina Zvezda golcina pravo iz kornera
Maricu i ja se to isto pitam od raspada SFRJ.
nisevac
nereseno 1:1
Children of Partizan
"Ko jos navija za Partizan?"!? Pa, iznenadio bi se, samo kada bi pratio...E, prodana duso...ne brini, sef je sigurno cuo za tvoju izjavu.
Punk rock
Ma pusti Marića. On svoju "vrednost" samo potvrđuje ovakvim izjavama.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.