Почетна / Фудбал / Супер лига

Најбољи играч Звезде у завршној фази опоравка, Катаи игра финале Купа

Свака пауза Александра Катаија доноси забринутост међу навијаче Црвене звезде, али актуелна није повезана са болешћу крви него повредом
ФОТО: И. Веселинов

Најбољи фудбалер у тиму шампиона има проблем са задњом ложом од полуфинала Купа Србије против Радника. Процес опоравка је при крају, уколико не забележи повратак у недељу у дуелу са Златибором сигурно ће бити на терену у Бачкој Паланци 15. маја.

Катаи ће бити потпуно спреман за финале купа против Партизана 25. маја, претходно је потребно да кроз неколико првенствених утакмица ухвати ритам за завршни меч у сезони.

Излазак Катаија после сат игре против Младости био је изненађење, без обзира што није одиграо на очекиваном нивоу ту утакмицу измена је дошла због повреде.

Није га било потом у комбинацији за сусрете са Инђијом, Војводином и Радом, а сада се чека повратак.

Колико је битно за Станковића да има Катаија на располагању у најбитнијој утакмици до краја сезоне, говори податак да је вешти дриблер и поред дуге паузе и мањег броја мечева у доносу на саиграче најбољи стрелац екипе. У овом тренутку „десетка” има погодак више од Мирка Иванића, а два од Мохамеда Бена.

Кад се све сагледа, Иванић је играч историјске сезоне Црвене звезде, али статистички је Катаи лидер и нема дилема да би имао далеко јачи учинак да није морао да пропусти велики број мечева.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milicija
Nama je zabranjeno da kontrolisemo vase poslovanje, jer ste vi odlukom VK od posebnog znacaja za njegovu porodicu.
Panonija
Terzic treba da proda Pavkova, Gavrica i Sanoga za jedno 15-20 miliona Evra i zadrzi Kataija i Ivanica.
Vlad
Ivanic je trenutno najbolji u Zvezdi!!
Zvezdas
Odlične vesti!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.