Почетна / Фудбал / Супер лига

Баић: Све је лакше после првенца, на победу и против Радника

Михајло је у претходном колу Супер лиге Србије погодио мрежу Јавора у тренутку кад је имао 18 година и 176 дана. Био је то његов суперлигашки првенац
ФОТО: ФК Чукарички

Фудбалер Чукаричког Михајло Баић рекао је данас да је „вредело чекати” први суперлигашки гол и додао да ће млађи играчи имати велики мотив да се докажу и у последњој утакмици у сезони, против Радника.

- Вредело је чекати. Много сам радио у претходном периоду, сад се све вратило на најбољи могући начин - рекао је Баић за клупски сајт.

Михајло је у претходном колу Супер лиге Србије погодио мрежу Јавора у тренутку кад је имао 18 година и 176 дана. Био је то његов суперлигашки првенац.

- Било је баш напорно у Ивањици, против искусне екипе домаћина, која је имала огроман мотив у борби за опстанак. На крају ми је жао што смо им отежали ту битку, али једноставно Чукарички не гледа друге, већ игра само за себе... Ми, млађи играчи имали смо огроман мотив да искористимо шансу која нам се пружила.

Већ у уторак од 16.00, Чукарички ће у оквиру последњег, 38. кола Супер лиге Србије угостити Радник из Сурдулице.

- Чекам шансу, на шефу је да одлучи ко ће почети меч, а ко ући са клупе. Битно је да сам 'пробио лед', сад ће све бити много лакше - рекао је Баић.

Он је навео да је Радник озбиљан ривал, који је његову екипу избацио из Купа Србије.

- Уз то, имају Макарића, најбољег голгетера Супер лиге. Одлична је ствар што меч неће имати велики резултатски значај, посебно за нас млађе играче. Као што сам већ казао, свако од нас има огроман мотив, тако ће бити и у последњем дуелу у сезони против Радника.

Баић је, на крају напоменуо, да на клупском и личном плану има велике амбиције у наредној сезони.

- Најпре, да се одмеримо на европском нивоу у Лиги Конференција, и ако нам се пружи шанса да изборимо пласман у групну фазу. Потом, да поново изборимо пласман у Европу, обзиром да клуб као што је Чукарички сваке сезоне треба да игра на међународној сцени. Лично, желео бих да одиграм што више утакмица и да што чешће постижем голове - закључио је нападач Чукаричког.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.