Почетна / Фудбал / Супер лига

Тренер ТСЦ-а пред последње коло: Идемо на победу и пето место

Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе дочекују сутра екипу Инђије, у последњем, 38. колу Супер лиге Србије
ФОТО: Фејсбук/ФК ТСЦ

Помоћни тренер фудбалера ТСЦ-а Стефан Јанковић рекао је данас да ће његова екипа у последњем колу Супер лиге Србије против Инђије наступити у најјачем саставу, одлучна да оствари нову победу и освоји пето место на табели.

- Инђија је нажалост испала из лиге и растерећено долази у Сенту, што значи да их морамо схватити озбиљно. То је екипа која има добре индивидуалце и ми ни у овој утакмици нећемо ништа препуштати случају. На терен планирамо да изађемо у најјачем саставу - рекао је Јанковић, преноси клуб.

Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе дочекују сутра екипу Инђије, у последњем, 38. колу Супер лиге Србије.

Јанковић је додао да шеф стручног штаба Младен Крстајић за последњу утакмицу у Супер лиги ове сезоне може да рачуна на све играче.

- Имамо цео тим на располагању што то нам даје прилику да мирно играмо, да идемо на победу и да освојимо пето место на табели, што значи да ову сезону успешно завршавамо - рекао је Јанковић.

Капитен Саша Томановић је изразио жаљење што последњу утакмицу у сезони ТСЦ игра против Инђије која испада из лиге.

- То је мој бивши клуб и ја им овом приликом желим да се ускоро врате у Суперлигу. Што се тиче наше екипе, надам да ћемо ову сезону завршити лепо, победом и на петом месту - додао је Томановић.

Везни играч ТСЦ-а Михајло Бањац је, такође, рекао да му је жао што Инђија, његов бивши клуб, испада из лиге.

- Не смемо да се опуштамо, треба сезону до самог краја да завршимо максимално озбиљно - навео је он.

Према речима Бањца, ТСЦ има пуно самопоуздања због добрих резултата у претходним утакмицама и сви у клубу верују да ће у последњој утакмици сезоне у Супер лиги, као домаћини на стадиону у Сенти, остварити тријумф.

Утакмица ТСЦ - Инђија игра се сутра од 16.00 у Сенти.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rio Bravo
Pazi ovo “igracemo u najjacem sastavu” i treba ozbiljno da shvate ovu utakmicu?Pa zar propozicije ne nalazu da se igra u najjacem sastavu,to se valjda podrazumeva?A ovo da ce ozbiljno shvatiti Indjiju u utakmici gde se TSC bori za peto mesto,e to je vec za pohvalu....a mozda za to peto mesto dobiju i pohvalnicu od fss pa da je urame,jel peti ili deseti sasvim je svejedno,nista ne donosi....
Nikola
Bravo, a pitam se kako protiv Napretka nisu tako igrali , ili je nesto drugo u pitanju ?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.