Почетна / Фудбал / Супер лига

ХОЋЕ ГА ПАРТИЗАН - Вукадиновић има цену

Љубиша Дунђерски, спортски директор Војводине, осврнуо се на прелазни рок
ФОТО: Бета

Кандидати за први тим Војводине, ударни део рада обавиће на словеначком Похорју и то у периоду од 20. јуна до 4. јула. На седници Управног одбора Новосађана дата је пуна подршка замислима тренера Славољуба Ђорђевића и спортског директора Љубише Дунђерског, који су сигурни да ће у хотелу „Арена“ на Похорју и на тамошњим теренима, црвено-бели фудбалери имати максималне услове за рад.

- Управни одбор се сложио са нашим предлогом, а сада је на нама да што пре завршимо све неопходне захтеве везане за реализацију читавог посла – задовољан је Дунђерски.

На седници се разговарало и о ангажовању новајлија, чиме ће се, како се очекује, заокружити такмичарска екипа за наредну сезону. Новосађани имају неколико жеља како би попунили дефицитарне позиције у тиму и с њима су већ почели да разговарају.

- Можемо да кренемо у конкретизацију посла и постизање коначног договора. Намера нам је да доведемо тројицу или че-творицу новајлија, фудбалере који ће бити права појачања и који ће одмах моћи да конкуришу за стартну једанаесторицу. Ако све буде онако како планирамо, могуће је да се неки од њих већ у среду појаве на првом тренингу. И за те преговоре и намеру да их доведемо у Нови Сад, добили смо сагласност чланова УО и заиста смо и тренер Ђорђевић и ја захвални на поверењу које нам је тај начин указано.

Пре неколико дана је дојучерашњи штопер Војводине Синиша Саничанин потписао уговор са Партизаном, а у медијима се појавила информација да је исти клуб заинтересован да доведе и једног од најбољих играча Новосађана у минулој сезони Миљана Вукадиновића.

- Лепо је што су наши играчи занимљиви другим екипама, али ће клубови морати да нам се званично обрате, уколико желе да их ангажују. Вукадиновић има важећи уговор и видимо га као једног од носилаца наше игре у наредној сезони. Самим тим, за њега постоји и одговарајућа откупна цена у случају да жели да промени средину и сасвим је сигурно да од тога нећемо одуста-јати – изричит је Љубиша Дунђерски.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

?..
Partizan nema takve,ali ima Trojance i duhove u glavama!
zvrk
Dundjerski,znas li ti koliko je to milion evra,a mozda si mislio u dinarima?
007
Vukadinović je ponajbolji igrač lige. Igrao je 7 g u Češkoj a bio je u Slaviji najbolji dok nije 2016 imao povredu ligamenata koja ga je sprečila da ode u Bundes ligu. Sad je ušao u najbolje fudbalske godine. Ima ugovor još godinu dana a cena koju je Vojvodina odredila je milion evra jer se više klubova iz inostranstvu interesuje. Verovatno će ići preko posle Evro Kupa
Partizan ima takve
A da vam ponudimo 2 miliona evra, pa da pitate duha, da li moze? Svojevremeno nam Ivanica ni za 2 miliona evra niste hteli da prodate, jer vam stigao stop (!) "odozgo""...Vi ste samo mala filijala i pustate samoreklame, jer on u Partizanu ne bi igrao...
Done
A pojačanja?
Voša
Moze!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.