Почетна / Фудбал / Супер лига

Повратак најбољег? ФСС чека Милорада Мажића

Челници ФСС нису изгубили наду да ће Милорад Мажић прихватити понуду и постати Комесар за суђење са широким овлашћењима, у буквалном смислу
ФОТО: И. Веселинов

Милорад Мажић први је пик Фудбалског савеза Србије за председника Судијске комисије и свим могућим напорима жели да га ангажује, али, на жалост, некада најбољи наш арбитар још није прихватио одговорну функцију.

Из поузданих извора сазнали смо да је Милорад Мажић неколико пута у последњих месец дана разговарао са челницима ФСС – са Ненадом Бјековићем и Драганом Стојковићем заједно и Јованом Шурбатовићем посебно.

Сва тројица – заменик председника ФСС, селектор и генерални секретар, предочили су Мажићу због чега желе управо њега на врху судијске пирамиде.

Мажићу су понуђена апсолутна овлашћења у раду са судијама, едукацији и њиховом делегирању као и вишегодишњи професионални уговор на, можда и најодговорнијој функцији у покушају да се доведе ред у најосетљивијем и најрањивијем сегменту српског фудбала.

Мажић није одбио, али, ни прихватио понуду ФСС, јер су му и Кипрани где је провео прошлу годину, понудили да настави сличан посао. По неким информацијама Кипрани су Мажића платили 200.000 евра за годину дана.

Фудбалски савез Србије је спреман да плати мање, али новац, није пресудан у одлучивању човека с највећим ауторитетом међу арбитрима у нашој земљи.

Мажића поред Кипрана, желе и неки други европски савези, а његови планови усмерени су на пробијање ка судијским форумима УЕФА и ФИФА.

Можда је управо пут ка Ниону адут Бјековића, Стојковића и Шурбатовића у намери да приволе Мажића да застане у Београду, јер га на крају тог пута чека Зоран Лаковић, један од најбитнијих људи у УЕФА.

Зато челници ФСС и нису изгубили наду да ће Милорад Мажић прихватити понуду и постати Комесар за суђење са широким овлашћењима, у буквалном смислу.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Naš Vrbašanin bolje da se vrati u svoj Vrbas i da fudbalski klub dovede na staze stare slave od 50tih do 80tih kad je igrao Drugu ligu zapad koja je za ovu nazovi super bila galaktička liga. Mnogi Vrbašani imaju velike pare a zaljubljeni i u fudbal kad već grad neće ili ne može nek ulože pare ko Emeri u klub iz rodnog grada gde je igrao kao i njegov otac i deda a u trećoj španskoj ligi je. Nekad je Vrbas gledalo nas 10 hiljada navijača po meču a zadnjih 30 godina se ukupno nije skupilo toliko. Primer da se može su komšije Bačkotopolčani i Žemberi koji je uz pomoć Mađarske vratio TSC nekad AIK u drugu ligu pa čak i prevazišli 70te i ušli u Evropu a uskoro će igrati na velelepnom stadionu. Možemo i mi Vrbašani
Hollly
Imate pravo , daleko je veća privilegija i čast sedeti u Vrbasu nego u Nionu!
Wesst
Pametan je Mažić, neće dozvoliti da pljune na svoju karijeru i bude marioneta Terzića, Kokeze, Mrakića i ostalih grobara našeg fudbala.
@ljubo
Sve tacno sto si napisao. Nazalost, u Stradiji ljudi slabo pamte...
Sreća tvoja
Paucaš od mudrosti...
Прикажи још одговора
lazar matić
- Milorad Mažić je pametan čovek, jedino kvalitetno što je naš fudbal dao u poslednjih par decenija. Zato sumnjam da će se uhvatiti u vražije kolo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.