Почетна / Фудбал / Супер лига

Фудбалери Буснић и Стевановић срећни због доласка у Војводину

Фудбалери Војводине Александар Буснић и Душан Стевановић изразили су задовољство због доласка у новосадски клуб
ФОТО: ФК Војводина

Буснић игра на позицији централног везног играча. Прошао је млађе категорије Рада, играо је на позајмицама у Жаркову и Бежанији, а протекле три сезоне усталио се у првом тиму Рада, чији је био и капитен. Он је потписао уговор на три године.

"Утисци су феноменални, ту сам већ скоро две недеље, услови за рад су врхунски. За сада делује све одлично, упознајемо се, имамо још неколико дана до одласка на припреме. Верујем да ће све бити супер", навео је Буснић.

Он је прокоментарисао и првог ривала Војводине у квалификацијама за Лигу конференције, екипу Паневежиса.

"Идемо коло по коло. Добили смо екипу из Литваније која има много странаца. Неће бити лако, али ми се спремамо и мислим да неће бити проблема", навео је Буснић.

Душан Стевановић игра на позицији централног бека. Пре доласка у Војводину наступао је за Динамо из Врања и Радник из Сурдулице.

Са новосадским клубом потписао је уговор на две године.

"Феноменалан је осећај постати играч Војводине, клуба са богатом историјом и дугом традицијом. Навијачи могу од мене да очекују максимум на свакој утакмици. Свестан сам да су очекивања велика, надамо се што бољем пласману у Европи и да у првенству будемо у врху табеле", рекао је Стевановић.

Он је са новим тренером Војводине Славољубом Ђорђевићем сарађивао и у екипи Радника.

"Драго ми је што ћемо сарађивати и ове сезоне. Такође и играчи су ме прихватили, атмосфера је одлична", додао је Стевановић.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Šta ćeš stari grade Limanci su bili uvek više upućeni od ostalih Vojvodinaša u NS
Лиманац
Колико је голова Мартинкевич дао у омладинској лиги? један
007
Kraljevčanin u pravu si a mi koji smo više upućeni očekujemo mnogo od Nemanje Ivanović koji je levi vezni ima 19 g Vojvodininom dete i profesionalci koji je u omladinskoj ligi dao 20 golova i imao 20 asistencija i reprezentativac je do 19 g kao i Jeličić 21 g koji je vrsni centarhalf a na pozajmici u Kabelu prošle sezone bio je najbolji igrač lige na svojoj poziciji. Tu su još Miletić vezni 18 g kao i Martinkevič 19 odlični centarfor mladi Rus koji igra već 3 g u Vojvodini. Svi imaju profesionalne ugovore bez klauzula sa VOJVODINOM. Za to je najviše zaslužan pokojni VELIKI KOSANOVIĆ koji je u januaru ove godine sa čak 10 igrača godišta od 2002 do 2005 potpisao 4 g profi ugovore što se u jednoj sezoni u Vojvodini a i našem fudbalu nije desilo. Vojvodina zauvek
stari grad
ala si upucen...
007
Zna se želja. Zambijac Čabula. Da li će doći. Videćemo za par dana...
008
hahahahah
Grad Novi Sad
Dali se zna koji igraci potpisuju posle Busnica i Stevanovica
Profesor
Hitno nam treba gol igrač. To košta, a očigledno da VOŠA nema penezi.
Kraljevcanin
Ove sezone sam uz Vojvodinu. Mlad i zanimljiv tim, ocekujem oksploziju Kabica, Noveskog, Mitrovica.
Done
@Kraljevčanin, ne znam,,na kojeg Mitrovića mislite? Takvog u Voši nije bilo prošle sezone?! Pa

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.