Почетна / Фудбал / Супер лига

Пријовић стиже кад раскине са Арапима, ако ПАОК не поквари посао

Интересовање за нападач показује и ПАОК, али српски клуб је у предности
ФОТО: Н. Неговановић

Александар Пријовић ће бити центарфор Црвене звезде у новој сезони, али потпис не може да се реализује баш одмах. Искусни нападач је у фази растанка са Ал Итихадом и све би могло да се отегне још око две недеље или двадесетак дана.

То су детаљи на које на Маракани не могу да утичу, без обзира што би било сјајно да са звучним појачањем прођу комплетне припреме и имају га у топ форми за сударе са Макабијем из Хаифе или Каиратом на старту квалификација за Лигу шампиона.

Пријовић је Звездин велики пројекат и наравно не зависи од једне или две утакмице, али постоји оптимизам да би могао да буде на располагању тренеру Станковићу за мечеве 20. и 27. јула.

Док не дефинише детаље растанка са Ал Итихадом, неће имати право да тренира с новим клубом. Одређено време мора да прође, али за челнике шампиона Србије најбитније је да практично имају дефинисан договор са сјајним центарфором.

Од Пријовића не одустаје ни ПАОК, где је стрелац гола за пласман Србије на Мондијал у Русију оставио дубок траг и трансфером од десет милиона евра омогућио зараду клубу из Солуна.

Претходно је на 86 утакмица постигао 55 голова. Логично је да га црно-бели желе, али нису у предности у односу на српског шампиона.

Чињеница је да ПАОК може да плати више Пријовићу него Црвена звезда, али са друге стране ту је изазов за момка чија је фамилија из Прибоја да коначно заигра у најтрофејнијем српском клубу.

Хтели су га на Маракани и раније, али тада интересовање није било при додиру са реалношћу.  Сада је ситуација другачија и чека се потпис који би изазвао еуфорију међу звездашима.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Циги
Од Пријовића нема ништа. Прво је пристао на плату, а онда изненада тражио још лове, а при том није ни раскинуо уговор са Арапима. Дакле на Пријовића да заборавимо. Треба увести правило "Звезда само једном зове". Ми не можемо да парирамо страним клубовима. Ни један клуб из Србије. Понудимо му преко сваке мере, а он каже мало. Хвала и довиђења, све најбоље у даљој каријери.
aleksa
Ovako se ne radi! Uprava Zvezde samo luta i trosi pare. Hitna privatizacija!
aleksa@braca v.
Ma, to je jasno svakome u zemlji Srbiji “međ’ šljivama” (Oskar Davičo), svi znamo da je vlasnik poznati Supermen iz Feketića, a da su Terzić & komp., samo izvođači radova, koje niko ne kontroliše, pa rade šta ih je volja, otpuštaju naše talente a dovode istrošene povratnike iz ipostranstva i naravno afričke “kapitalce”, koji su njihov uži specijalitet. Sada će da dovedu izvesnog Muhiku rezervinu rezervu iz Italije, za kojega kažu da će biti pojačanje! HITNA PRIVATIZACIJA, ali ona na papiru!
braca v.
Pa vec ste privatizovani...samo tebi to jos nije jasno...
Rio Bravo
Da mu je izazov da zaigra za “najtrofejniji” srpski klub,dosao bi bez da zateze za platu i ostalo.Kao i svi gleda sve kroz novac,tako da ako je paok stvarno zainteresovannema tu Cevena Zvezda nikakvu prednost.To je fraza kad dodje Dragovic sa 34 godine,gde je bio da pokaze ljubv sa 27-8 gidina?Tad je ljubav novac,tako i Prijovic mozda dodje sa 34-5 godina i ispuni “decacki san” pricam ti pricu.
Laki
E jadan ti, da dovoljno pratis znao bi da je Dragovic 1991. god, ove godine puni 30. god, kakvih 34.
@Rio Bravo
Nije to "najtrofejniji" nego NAJTROFEJNIJI klub! Ili znas neki drugi klub iz Srbije koji u fudbalu ima titulu evropskog i svetskog prvaka?
Прикажи још одговора
Meraklijaa
Nek uzme Paok Prijovica, a nama neka ostavi Vukica.
Zvezda je zivot
Potpisujem!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.