Почетна / Фудбал / Супер лига

Стојковић већ отишао, и Марковић кандидат за „јединицу” Партизана

Ипак, талентовани и већ искусни чувар мреже могао би овог лета да се врати у Супер лигу, у којој се доказао на голу београдског Рада
ФОТО: И. Веселинов

Паланчанин Душан Марковић (23) већ шест месеци гради интернационалну каријеру у прваку Молдавије Шерифу из Тираспоља.

Како сазнајемо, Марковић је на мети београдског Партизана и један је од озбиљних кандидата за наследника Владимира Стојковића на голу вицешампиона Србије.

- Не бих, заиста, ништа конкретно могао да вам кажем на ту тему. Играч сам Шерифа, уговор ми је на снази до зиме и задовољан сам. Наравно да годе приче о интересовању тако великог клуба као што је Партизан - загонетан је чувар мреже.

Дакле, наредних дана сазнаћемо да ли ће дугогодишњи голман Рада и бивши млади репрезентативац после само пола године да се врати у главни град и српски фудбал.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gost
Aleksandar Jovanovic, momak koji moze da napravi razliku. U suprotnom dante priliku Popu i Stevanovicu
dejavu
Da je bar u januaru a ne ovako pred Evropu... Inače,ne racunajući one ravnozemljaše koji su iracionalni sami po sebi, nije primereno biti previše kritičan ako smo dobili sve tri utakmice bez primljenog gola.Ali zbog ambicija kluba se mora gledati dalje . Za očekivati je da klinci (Jović, Milovanović) osciliraju i zato je neophodno pojačati konkurenciju proverenim makar domaćim fudbalerima. Takodje...trenutno se ne primećuje ali sa jačim protivnicima hoće.Nemamo dovoljno fudbalera koji mogu i na velikim utakmicama da iskoče i reše meč. Eventualno Natho i to ako ga ne udvajaju i dok ima snage, i samo na mahove Markec. Svi ostali - klasa ili dve ispod.A imamo Sumu sa kojim Stanojević,za razliku od Save,ne ume da nađe zajednički jezik.Leonarda već nikako ne mogu da oprostim.Prošao bi pripreme, možda bi i dan danas kaskao, ali tamo do septembra bi bio spreman. Pa zamislimo samo ovakvu ekipu sa tom dvojicom u punoj formi... Videćemo dalje...
Pigeon
Suma je igrac za jace utakmice, on ih naprosto obozava i treba pogledati da nikada nije podbacio u takvim mecevima, plus derbiji...On je igrac kakav nam sigurno treba, ali kada ja kazem nesto protib Babajoje (koga guraju umesto Sume) ti me prvi napadnes. Nemam ja nista protiv tog igraca, moze u nasoj ligi, ali za Evropu trebaju minimum za klasu jaci igraci, a tvrdim da je Suma taj! Nazalost, razmonter ima svoje "bubice", mozda se opredelio konacno za titulu gde mislim da je na dobrom putu, ali samo Evropa donosi i pare i vecu cenu igraca i napredak za klub. Pogledaj komsinicu, kao nekakvi uspesi, rekordi, vanzemaljci, a niko im ne zeli nijednog igraca, u ovom trenutku dobro bi mogli da prodaju jedino Ivanica i to mozda...Ali, dobro, moramo biti slozni i da podrzavamo tim, pa bilo ko daigra. Napred Partizan!
Dule "Grobar"
A sta fali POpovicu? Gde je Vukanic? U cemu je problem sa Slavkovicem?
Луциано
Добро за стојкета добро за партизан време је било да оде и да брани млађи..ево отишао је и Матић савов играч који је дошао са групом играча који не зарадише ни за воду ..Саво их је доводио као црвени крст ..пешукић..брежанчић..Смиљанића..дингу..Лалатовића..фигура..само оптерећивало буџет ..и отишао Ивановића из Суботице итд.е сад клуб мора да их се ратосиља..
Palancanin
Posle Perice i Darka lazica koji su otisli u Zvezdu, red je da mala Palanka da jednog dobrog igraca i u moj Partizan.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.