Почетна / Фудбал / Супер лига

ФК Нови Пазар: Хајка на нас, уз потурање фотографија

„Ружно је да се трага за новим сензационалним детаљима, јер су им постојећи недовољни. У недељу, на трибинама нашег стадиона није било спорног транспарента, а ни повика уз помињање 'жуте куће'. Нажалост, тај транспарент истакнут је на овом стадиону у неко друго време, пре десет или више година. Тада, а и сада за нас је то неприхватљиво“
ФОТО: С. Жупљанин

Фудбалски клуб Нови Пазар саопштио је да је додатна негативна кампања уперена према том према клубу и његовом навијачима после утакмице са Партизаном, класичан пример хајке која је кулминирала „потурањем фотографија везаним за жуту кућу”.

- Ружно је да се трага за новим сензационалним детаљима, јер су им постојећи недовољни. У недељу, на трибинама нашег стадиона није било спорног транспарента, а ни повика уз помињање 'жуте куће'. Нажалост, тај транспарент истакнут је на овом стадиону у неко друго време, пре десет или више година. Тада, а и сада за нас је то неприхватљиво - наведено је у саопштењу.

Клуб из Новог Пазара додао је да на стадиону, утакмицу с Партизаном нису гледали само њихови навијачи, већ и неутрални љубитељи фудбала, службена лица, полиција и жандрмерија, који могу да посведоче да ли је тај транспарент виђен.

- Наравно да неће јер га није ни било! Неко је злонамерно извукао ту фотографију и ставио је у контекст актуелног тренутка - саопштили су Новопазарци.

Челници пазарског суперлигаша навели су да је једини закључак да неко свесно и с намером жели да скрене пажњу у другом смеру.

- Хоће да скрену пажњу с нашег, уверени смо објективног саопштења, у којем ништа нисмо заобишли и никога од кривице амнестирали. Само ко то не жели, у нашем саопштењу није пронашао или није желео да нађе да смо јасно осудили понашање дела наших навијача и да је оно директна последица испада зачетих на делу трибине где су се налазиле присталице Партизана - истакли су Пазарци.

Они су још једном осудили сваки вид насиља и поручили да ће се заједно са осталим клубовима борити да заувек буду протерани национализам и политика са стадиона у Србији, али како су додали, не могу да пређу ћутке преко лоше намере да се прошлост користи као аргумент у покушају даље деградације тог клуба.

- Фалсификовање стварног тренутка неће нас извести на прави пут и неће ставити тачку на читав случај, а она мора да буде заједнички циљ свих нас који смо у фудбалу. Наш јесте – “стоји” на крају саопштења Фудбалског клуба Нови Пазар.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rale
Ni jedno gostovanje Partizana u Novom Pazaru nije proslo bez incidenata domace publike.Na Yu Tube postoje snimci koji prikazuju divljanje domacih navijaca.Uostalom delegat FSS je duzan i obavezan da da izvestaj sa utakmice i ocekujemo da Partizan da Saopstenje i da se kazne pocinioci incidenta a to ne moze biti Partizan koji je sportskom i fer igrom pobedio.
1987
Od ovih "jadnih" i "ugroženih" pazaraca jedino su zvezdaši veće žrtve
Hahaha
Bravo!
Sale
Ma ostali ste u ligu političkom odlukom, tako ste i upali... A sto se tenzija provociranja tice oduvek to radite i posle kukate kada vam odgovore...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.