Почетна / Фудбал / Супер лига

Воша боља од Новог Пазара, Напредак „пао“ у надокнади у Суботици

Војводина је славила са 2:1 против Пазараца, док је Спартак савладао Крушевљане са 3:2
ФОТО: ФК Војводина

Фудбалери Војводине победили су данас на свом терену Нови Пазар са 2:1 у шестом колу Суперлиге Србије.

Стрелци за Војводину били су Миљан Вукадиновић у 10. и Момчило Мркаић у 78. минуту, док је гол за Нови Пазар постигао Алмир Аганспахић у 49. минуту.

Војводина је осма са осам бодова, док је Нови Пазар 14. са једним поеном.

У наредном колу, Војводина ће гостовати Напретку, док ће Нови Пазар дочекати Металац.

 

Спартак из Суботице савладао је  на свом терену екипу Напретка са 3:2, у мечу шестог кола Супер лиге Србије.

Домаћи тим је у вођство довео Срђан Хрстић у 32. минуту, а девет минута касније било је 2:0 за Спартак.

У наставку тим из Крушевца је смањио резултат голом Стефана Јовановића у 60. минуту, а гол Саше Марјановића постигнут у 70. минуту признат је седам минута касније, након гледања ВАР-а.

Победу домаћем тиму донео је Лазар Туфегџић у петом минуту надокнаде из пенала.

Напредак је шести са девет бодова, а Спартак је девети са бодом мање на табели Супер лиге Србије.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peda NS
Navijam za Vosu peko pola veka. Nazalost ovo je jako lose, da ne budem grub. Mnogi ce sada ovakav rezultat iskoristiti da mnogobrojne slabosti gurnu pod tepih. Trener prvi,prekrstice se triput i prva pomisao- uf dobro je,preziveh jos jedno kolo. Ali to je zavaravanje...bolje nece biti,samo gore. Uprava MORA da nadje nacina za kvalitetnije igrace,ovo je blagi ocaj.
Kuki
Jedva smo dobili ubedljivo najslabiji tim u ligi. Mi nemamo lidera u ovoj ekipi, igrace od kojih mladji treba da uce. Pogresan pristup imamo podmladjivanju tima, ti da bi igrao sa 6 u21 igraca, moras da imas 3-4 vrhunska zrela igraca. Ako hoces i rezultat naravno. Uprava napolje!!! Dovesti Nikolica iz Kazakhstana, Golemica iz Italije i Elivelta iz Litvanije.
чика пера
Нећу о Војводини... Гледао сам ту, као и друге домаће утакмице на тв, миксујући са италијанском, шпанском...лигом. Да ли људи у `вар-соби` гледају исте спорне снимке, које гледамо и ми на тв-у? Напретков други гол је из чистог офсајда (на почетку акције), а пенал за Спартак није постојао. Чух од коментатора да има још спорних ситуација, али сам вероватно тада био на другим утакмицама. Вар је потпуно бесмислен - ако се овакве ствари дешавају. За разлику од нас, људи који су гледали Јувентус у вар-соби, видели су да је Роналдо у офсајду и тако пресудили, што је касније потврђено. Примедби на рад ликова у вар-соби било је од почетка првенства. Невероватно је да направимо додатни проблем од оног што мора да олакша решавање спорних ситуација.
ko sisa VAR?
Ovde se i VAR podesava i obesmisljuje. Gledaju neke nebitne situacije koje se i golim okom vide da nisu sporne, a neke sporne oni cak i ne analiziraju (cak ni arena ne ponavlja neke kriticne situacije, ako je miljenica u pitanju). Ali,da li vise ima bilo cega sto moze da te zacudi u zemlji Stradiji?!
007
To reci mali njegovom pravom tati Miletu i treneru i vlasnika italijanskog prvoligaša koji hoće da ga kupe od Vojvodine. A sarkazam ostavi u svom kompjuteru i ti i lažna vosa. Topić je klasa i Punta.
klisa
mirkov tata se zove radovan
Zoran CZZG
Jedva čekam kraj prvenstva i početak drugog.Da vidim na koji način će pazarci opet igrati super ligu.
Ivan FCRS
I ja se to isto pitam ...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.