Почетна / Фудбал / Супер лига

Роган: Задовољан сам стартом сезоне, али нема опуштања

Тренер Вождовца је поносан што су чак четири играча из прве поставе ангажовани у националним селекцијама
ФОТО: М. Спасојевић

Тренер фудбалера Вождовца Предраг Роган оценио је да су резултати његовог тима сасвим добри на почетку сезоне.

"Сматрам да су резултати сасвим добри. Када се узме у обзир да смо у прва четири кола имали три гостовања и то Чукаричком, Партизану и Војводини, није било лако ухватити ритам. Међутим, мирноћа, поверење, вредан и посвећени рад, који је показан од стране играча и стручног штаба, довели су до добрих резултата у наредним у утакмицама, три везане победе", рекао је Роган у интервјуу за клупски сајт.

Тренер Вождовца је поносан што су чак четири играча из прве поставе ангажовани у националним селекцијама.

"Поносни смо што имамо четири репрезентативца (Милосављевић У21, Пантовић У20, Ласицкас – Литванија, Вујновић – Црна Гора). Све то говори да се у Вождовцу добро ради и сваки репрезентативац из наше екипе је доказ тога. Што се тиче њиховог замора, односно опоравка, од тога колико играју за своје селекције зависиће када ће се ко од њих прикључити тренажном процесу. Сигурно је то да ће се водити посебна брига да се они добро освеже", изјавио је он.

Иако јавност сматра да Вождовац игра дефанзиван фудбал, голови постигнути ове сезоне, добра транзиција и пренос лопте показују да Вождовац има шта да понуди и када је напад у питању.

"Да ли екипа игра дефанзивно или офанзивно зависи од много чинилаца. На тренеру је да их препозна, искористи максимално потенцијал својих играча и да реагује у складу са тим, а да има резултат. Оно што је сигурно је да Вождовац игра дисциплиновано, чврсто, агресивњо, пожртвовано", рекао је Роган.

Својим партијама ове сезоне Никола Вујновић показује из утакмице у утакмицу колико је недостајао прошле сезоне када се мучио са повредама, док се за Немању Милојевића коментарише да је коначно добио праву улогу, како офанзивно тако и дефанзивно.

"На првом месту је тим, а тим избаци појединца. У овом моменту је Вујновић најбољи стрелац екипе са четири постигнута гола и самим тим скренуо је пажњу јавности на себе. С друге стране, Милојевић је играч који је својим односом према обавезама, посвећеношћу, професионалношћу, заслужио овај статус који има", изјавио је Роган.

Вождовац ће у недељу од 16.55 одиграти меч осмог кола Супер лиге Србије у гостима против нишког Радничког.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.