Почетна / Фудбал / Супер лига

Кувајт пожелео добродошлицу Сејдуби Суми

Репрезентативац Гвинеје потписао је једногодишњи уговор
ФОТО: partizan.rs

Доскорашњи фудбалер Партизана Сејдуба Сума нови је играч екипе Кувајта, потврдио је клуб и пожелео му добродошлицу на друштвеним мрежама.

Репрезентативац Гвинеје потписао је једногодишњи уговор, а медији преносе да ће по сезони зарађивати милион долара.

Кувајт је прошлу сезону завршио на трећем месту, а ове жели напад на титулу, па су пре Суме ангажовани Нигеријац Џон Оби Микел и Конгоанац Дијумерси Ембокани.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
nije mesto ali mi pade na pamet da li neko zna kako ide lalatovicu na novom radnom mestu, sobzirom na kolicinu clanaka kojih nema slutim da je pri dnu tabele.
Knego
Manite više toga znalca fudbala ali lenjivca i nečoveka. Ne interesuje nas više. Vi kao da izazivate zavist kod Partizanovaca?
Grobari
BRAVO za Rio Bravo, potpuna i tačna konstatacija, trio Fantastikus uništava Partizan, a sebi puni džepove već godinama.
Tima
Takav mentalni sklop je bas za Kuvajt.. Destinacija po meri. Dobra odluka trenera
Rio Bravo
Ima jedba replika u legendarnim Maratoncima Dusana Kovacevica,gde u testamentu pise “zao mi je sto ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja...” To bi parafrazirao na ovu nesrecnu upravu fk Partizan olicenu u Vucelicu,Vazuri i ovom ne znam mu funkciju,posto je dao ostavku na mesto sportskog direktora,ima tome godina dana Ilievu...znaci zao mi je sto ste u upravi fk Partizan a ne u upravi npr.komsijskog tima...Platiti igraca 1,6 €,ako je to uopste istina,a postoje glasine da je ipak daleko manje,a cifra je zbog tala, istrpeti sve hirove tog igraca,cekati da udje u formu skoro godinu dana, i kad je poceo da odradjuje to sto je placen, kad su ako je to opet tacno,odbijane ponude za njega,na kraju oteran bez obestecenja.Postoji krivicno delo,zloupotrebe ovlascenja,nesavesnog poslovanja,pribavljanja protiv pravne imovinske koristi, pa bi neko trebao da to zvanicno pokrene pred nadleznim organima protiv ove trojice, jel FK Partizan nije njihova babovina,da poklanjaju ili grabe za sebe.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.