Почетна / Фудбал / Супер лига

Станковић пред Колубару: Довољна је победа од 1:0

Црвена звезда ће у суботу од 15,55 часова гостовати Колубари у Лазаревцу
ФОТО: ФК Црвена звезда

Пријала нам је пауза донекле, јер смо имали доста момака који због короне и повреда нису могли да буду у пуном тренажном процесу, па нису могли да испрате програм за то време. Имали смо Кангу, Ераковића и Гордића у репрезентацији, али мене највише забрињава повратак после короне”, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Савић.

Причао сам са Дејаном Савићем, ко зна какви ћемо се вратити фудбалу после тога. Лично сам се вакцинисао скоро трећом дозом, моја фамилија такође и не знам како можемо другачије да „завршимо” корону, ако не будемо одговорни сами према себи. То је нешто с чим се борим, јер се сваког дана појави са проблем и томе треба стати на пут”, рекао је Станковић за клупски сајт.

Звезда сутра од 15.55 гостује Колубари у Лазаревцу.

Немамо ростер за одмарање, знате и сами да Катаи не тренира, кренуо је „лагано” после короне, а пре тога је такође имао здравствене проблеме. Видећемо ко је здрав, рецимо и Канга је касно стигао, Ераковић није играо последњу утакмицу за репрезентацију, на моје велико изненађење, али он је одморан. Сигурно ћемо изаћи у најјачем саставу, нема калкулисања, у такмичарском смо ритму”.

После Лазаревца следи наставак Лиге Европе и утакмица против Митјиланда у Данској, али Станковић тврди да је фокус само на „наредној утакмици”.

Потпуно смо усмерени на Колубару. Сваки повратак са паузе носи дозу ризика, јер је природно да се човек опусти на одмору, али смо добро радили у претходних седам дана. Размишљам о овом мини циклусу где имамо три утакмице у седам дана, прво Колубара, па Мидтјиланд, па Раднички. Желимо да будемо позитивни. Довољна је и победа од 1:0, па да се одморимо и спремимо за Данску, не размишљам ни о чему другом. Што се тиче услова и терена, то су све изговори, а тога код нас нема. Не постоји”, поручио је Станковић.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SUDIJA
Ne brini deki tu smo mi! U 98 PENAL!
ljubo
strelac tog jednog bice sudijski tim sa VAR-om.
Gojko
I Partizanu ce biti dosta nereseno na Marakani pa da bude prvak drzave,a ti Misteru posle razmisljaj.
sudije
Ne brini...
Tako će i biti
1:0 priželjkuješ, 1:0 će i biti! (1:0 dakle pobeda domaćina).

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.