Почетна / Фудбал / Супер лига

ШЕСТИЦА - Чукарички против Пролетера као Бодо Глимт против Роме (ВИДЕО)

Серију је отворио Тошић у четвртом минуту, два пута се у листу стрелаца уписао Ракоњац, а погађали су још Кајевић из једанаестерца, Шапић и Баић, док је част гостију спасао Евандро – 6:1
ФОТО: fkcukaricki.com

Чукарички – Пролетер (НС) 6:1 (2:1)

Стрелци: 1:0 – Тошић у 4, 2:0 – Ракоњац у 31, 2:1 – Евандро у 33, 3:1 – Кајевић из једанаестерца у 51, 4:1 – Ракоњац у 59, 5:1 – Шапић у 62, 6:1 – Баић у 74. минуту. Стадион на Бановом брду. Гледалаца: 500. Судија: Станко Остраћанин. Помоћници: Горан Бељин и Марко Ђуричић. Жути картони: Кајевић, Мијаиловић, Тошић (Чукарички).

ЧУКАРИЧКИ: Петровић, Тошић (од 65. Рогановић), Ковачевић, Стевановић, Ракоњац (од 72. Баић), Кајевић (од 55. Доцић), Мијиаловић, Чоловић, Савић (од 55. Ендијае), Шапић, Ковач (од 65. Лукић).

ПРОЛЕТЕР: Петрић, Скопљак, Томовић (од 75. Стојановић), Ортиз (од 87. Младеновић), Евандро, Митровић, Вукасовић, Милошевић (од 75. Танасин), Кун (од 62. Јовановић), Ламбулић, Којић (од 62. Живојиновић).

 

Чукарички је остварио убедљив тријумф против Пролетера на Бановом брду, учврстио се на трећој позицији на табели Супер лиге. Серију је отворио Тошић у четвртом минуту, два пута се у листу стрелаца уписао Ракоњац, а погађали су још Кајевић из једанаестерца, Шапић и Баић, док је част гостију спасао Евандро – 6:1.

Чукарички је искористио прву прилику на мечу. Чоловић је одлично извео корнер са десне стране, а Тошић је главом, у паду, маестрално захватио лопту и прецизним ударцем савладао је Петрића – 1:0. Био је ово други узастопни погодак левог бека Брђана у два последња меча. У шестом минуту друга шанса за бело-црне, лопта се одбила до Ковача, који је са 17 метара захватио волеј левом ногом, али је шутирао право у голмана Пролетера.

Узвратио је гост четири минута касније, Томовић се одлично изборио за позицију и шутирао са 20 метара, али замало преко гола Петровића. Одмах потом уследио је добар напад Брђана, поново је Чоловић центрирао, овога пута са леве стране, Савић је био највиши у скоку, али је главом шутирао преко гола.

Дуго се чекало на нову прилику, а до ње је дошао Ракоњац у 27. минуту, али му је Петрић скинуо зицер са 15 метара. Ипак, четири минута касније Ракоњац се исправио. Фантастично је центарфор Чукаричког преварио чувара на ивици шеснаестерца и потом је мајсторски погодио супротни угао Пролетеровог гола – 2:0.

Новосађани су се вратили у игру само два минута касније, Кун је шутирао са 14 метара, Петровић је кратко одбио лопту, на њу је натрчао Евандро, којем није било тешко да је смести у мрежу – 2:1. Могао је Кајевић врло лако да врати два гола предности Чукаричком, умакао је одбрани Пролетера, примио лопту и шутирао са 17 метара, али је Петрић још једном спасао свој тим.

И Кајевић се брзо исправио, на старту другог полувремена судија Остраћанин је после прегледаног ВАР снимка показао на белу тачку, а искусни првотимац Чукаричког је био сигуран – 3:1. Мало је недостајало да бело-црни постигну погодак у 57. минуту, Чоловић је чини се желео да центрира са десне стране, а лопта је погодила стативу гола Пролетера.

Ипак, два минута касније још једна одлична акција Брђана, Доцић је центрирао, Ендијае је на другој стативи вратио лопту ка Ракоњцу, који је закуцао лопту у мрећу ривала – 4:1. Само три минута касније јоп један погодак за бело-црне. Чоловић је изнудио корнер, а Доцић је сјајно убацио лопту из корнера ка највишем играчу Супер лиге, а Шапић је главом погодио мрежу Петрића – 5:1. Нису се на томе Брђани зауставили, у 74. минуту је резервиста Баић погодио после сјајне асистенције Ендијаеа – 6:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.