Почетна / Фудбал / Супер лига

Лазетић пред деби у ТСЦ-у: Сигуран сам да смо фаворити против Колубаре

Фудбалери ТСЦ-а дочекују сутра екипу Колубаре у утакмици осмине финала Купа Србије
ФОТО: fktsc.com

Нови тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић рекао је данас да је пред његовом екипом захтевна утакмица против Колубаре у осмини финала Купа Србије, али је истакао да верује да је тим из Бачке Тополе фаворит у том мечу.

"Колубара је искусан, званично најстарији тим у нашој лиги. Имају пуно искусних играча и очекујемо промене у њиховом тиму за предстојећи меч. Колубара је вероватно имала најтежу утакмицу у првом колу од свих суперлигаша, у Лучанима против Младости, али успели су позитивно да је реше. Очигледно је да и у овом такмичењу имају високе амбиције", казао је Лазетић, преноси клуб.

Фудбалери ТСЦ-а дочекују сутра екипу Колубаре у утакмици осмине финала Купа Србије, што ће бити први меч тог тима са новим тренером на клупи.

"Лазаревчани форсирају игру са три играча позади и та формација се показала као добра, тако да знам да је пред нама захтевна утакмица. Куп утакмице су специфичне, игра се само једна и морамо имати максимално добар приступ, јер ту се грешке не опраштају, а то нам даје велику мотивацију да победимо", рекао је Лазетић.

"Сигуран сам да смо ми фаворити, без обзира на тренутне резултате. На терен излазимо са јасним ставом, концентрисани на своју игру и на оно што морамо да урадимо и оно што треба да поправимо", истакао је он.

Коментаришући свој јучерашњи први тренинг са новом екипом, Лазетић је истакао да је веома задовољан играчима.

"Момци су показали одређену реакцију, али то се увек и дешава када се промени тренер. Знам да је овај тим и те како способан за добра издања, одмах почињемо на томе да радимо и спремамо се за преостале утакмице полусезоне", рекао је Лазетић.

"Сутра морамо да изађемо на терен са добрим ставом и од њега ће зависити резултат и наш даљи пласман у Купу Србије", закључио је он.

Утакмица осмине финала Купа Србије ТСЦ - Колубара игра се сутра од 13.00 на ТСЦ Арени у Бачкој Тополи.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.