Почетна / Фудбал / Супер лига

Васиљевић не може да брани против Звезде, Јоранов на голу Напретка

Како на голу неће бити Васиљевић, шансу ће добити млади Јорданов
ФОТО: И. Веселинов

Посебан мотив у редовима Напретка имао би Никола Васиљевић, голман Звезде на позајмици у Напретку. Али, због договора руководства клуба неће имати право играња под Багдалом.

- Васиљко је два пута био са нама на припремама. Доживео је на почетку припрема на Дивчибарама тежу повреду и за њега је битно да брани у континуитету. Стамен је, висок, има добру технику, дегажман... – истакао је Дејан Станковић.

И против Црвене звезде стручни штаб Напретка неће моћи да рачуна на повређене стандардне првотимце, Спрема и Томића.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Trnina
Cudilo bi me da je neko komletan protiv Zvezde, a to je i ono Stankovicevo ne biramo nacin kako da dodemo do tri boda i titule.
JA
Pa zvezdu nadigrali debelo Surdulicani, oni ne mogu pola lige da pobede posteno ako se igra. Borili bi se za opstanak da im nije poklon penala u svakom kolu i sklanjalica bar pola.
Dusan
Al kad vam ponovise penal u Krusevcu
Прикажи још одговора
Srbija zemlja Zvezdaša
Zvezda ruši rekorde i postavlja standarde!
Srbija zemlja Zvezdaša
Zveada rusi namestene rekorde, i postavlja standarde po broju penala.
Peki
Pa i ne treba im golman.Sta ce im.
Srbija zemlja Zvezdasa
Nije bitno ko ce da bude na njihovom golu, bitno je da nas opet ne pokradu sudije kao u Surdulici.
zvezdasi su Cigani
Nije bitno ko ce da brani, jer nece braniti, sklanjalica ko dan.
Srbija zemlja partizanovaca
Naravno druze nije nije bitno ko brani nego je najbitnije da se ako bude trebalo ponovi 4-vrto kolo prve utakmice u Beogradu, kada su sudije u sadejstvu sa Var sobom masakrirale Napredak ne dosudivsi cist penal za njih u 90 minutu kod rezultata 1:0 za CZ.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.