Почетна / Фудбал / Супер лига

Станковић: Тешко гостовање, иницијатива донела голове

Црвено-бели су данас у 19. колу Супер лиге Србије победили Напредак са 2:0
ФОТО: М. Ивановић

"Било је ово тешко гостовање, а честитао бих и Напретку на игри", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе у Крушевцу.

Црвено-бели су данас у 19. колу Супер лиге Србије победили Напредак са 2:0.

"Мислим да смо у првом полувремену имали иницијативу, могли смо постићи и гол више, на крају смо дали два. У другом полувремену је ривал изашао више и у првих двадесетак минута нам створио неколико прилика. Била је добра утакмица и лично сам задовољан, поготово првим полувременом. У наставку смо се мало и ''штедели'', услед напорног ритма у ком смо и због свега оног што нас чека", рекао је Станковић за клупски сајт.

Брз повратак на клупу пожелео је колеги Милану Ђуричићу Ђумију, тренеру крушевачког тима.

"Желим му да се што пре врати на клупу. "Стари лисац" попут њега који добро зна свој посао нам увек треба. Много пута се изборио - избориће се и сад", истакао је Станковић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Dobra igra, narocito u prvom poluvremenu. Svidja mi se sto je Zvezda i posle gola nastavila da napada i pritiska, to je najbolja odbrana. Medjutim, vec nekoliko utakmica se desava da protivnici igraju rukom u sesnaestercu i sudija uopste ne svira penal. Danas takodje, slazem se da ne treba svirati kad je ruka uz telo, ali ovde igrac ima ispruzene ruke, udara ga lopta koja pritom ide ka golu i nikom nista. AJde ako sudija nije video, a bio je blizu, ali sta je sa VAR sobom? Zato neki drugi klubovi redovno dobijaju penal, kad god je neizvesno.
VAR
Samo jos iskomentarisi onu liniju VAR-a, kod navodnog ofsajda brace elvis!
Peki
Lepo sam rekao da Napretku nije ni trebao golman.
Ovoono
Zasto nema Falka u ekipi.Decko mora igrati prvu postavu u kontinuitetu i bice vodja ove ekipe sigurno.On je psihicki unisten ovim ophodjenjem prema njemu.Jednu igra pa ga cetiri utakmice nema u postavi iako bude jedan od najboljih na terenu.
@Pedja
Katai? Alo, bre! Pa pogledaj niko ga ne pokriva, niko da mu "udje" malo jace, on trckara po terenu i niko ga ne prati, igra kao na treningu...Da li je moguce, da nikada nisi gledao "pravi" fudbal?
Pedja
Ben jeste mator i spor, nije vise brz. I ja sam bio za promenu. Medjutim, kad god timu ne ide, kada je trebalo nesto menjati, on se uvek pokazao kao zahvalan igrac. Ali, kad Zvezda napokon nadje pravog igraca za tupoziciju, slazem se da ga treba menjati. Nadao sam se da ce to biti Zivkovic, ali tesko izgleda kako idu stvari.
Прикажи још одговора
Srbija
Sklanjalica donela bodove!
Srbija zemlja Zvezdasa
Deki samo jako i do kraja.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.