Почетна / Фудбал / Супер лига

Кенан Колашинац нови спортски директор Новог Пазарa

Доскорашњи тренер фудбалера Новог Пазара Кенан Колашинац именован је за спортског директора тог суперлигаша, речено је на конференцији за новинаре на Градском стадиону
ФОТО: ФК Нови Пазар

"Управни одбор донео је одлуку да обједини неке функције, па ће Колашинац бити на челу спортског сектора као спортски директор задужен за први тим и омладинску школу", рекао је генерални секретар Пазараца Фикрет Међедовић.

Колашинац, који је до пре три месеца био тренер првог тима, а потом и директор млађих категорија Новог Пазара, на месту спортског директора наследио је Емира Бихорца, који остаје у клубу као секретар стручног штаба.

Нови члан тренерског тима је стручњак за кондицију Марко Прентовић, који ће уместо Изета Љајића асистирати шефу стручног штаба Драгану Радојичићу, чији је први асистент и даље Семир Хаџибулић.

Осим тога, на место техничког секретара Новог Пазара постављен је Алмир Шаћировић, који је истовремено и председник зонаша Јошанице.

Коментаришући новине у клубу, Колашинац је навео да ће са својим сарадницима поново покушати да уради добре ствари за Нови Пазар.

"Позиција је одговорна. Урађене су само неке корекције, како би целина што боље функционисала. Желимо да први тим увежемо са млађим селекцијама, као и да преко Шаћировића направимо праву сарадњу са лидером зонске лиге Јошаницом као нашим развојним тимом", казао је Колашинац.

Припреме Новопазараца за наставак такмичења у Супер лиги Србије почињу у понедељак, 10. јануара.

"Тренер Радојичић долази у недељу. Обавићемо разговор, али он је у току свих дешавања. Наша главна операција је опстанак у Супер лиги Србије и почиње одмах. Приоритет је да ангажујемо још два звучна појачања и да учинимо све да останемо у елити", закључио је Колашинац.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.