Почетна / Фудбал / Супер лига

ПРОБЛЕМ ЗА ЗВЕЗДУ - Пићини се повредио

Оваква ситуација доводи стручни штаб Црвене звезде у ситуацију да мора да размишља и о Милану Гајићу или Марку Гобељићу као стартној опцији
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Спаринг од 60 минута два Звездина тима донео је и једну непожељну ситуацију – новајлија Кристијано Пићини је повредио задњу ложу. Десни бек је осетио бол у нози и напустио терен, а прве информације су да ће морати да паузира и сигурно је да ће имати потешкоће уласка у ритам у новом клубу.

Ово је први већи проблем за Црвену звезду у зимском припремном периоду, пошто су очекивања од Пићинија велика и сматрају на Маракани да су његовим ангажовањем квалитетно покрили место десног бека.

Пићини је 8. јануара одиграо првенствену утакмицу у Шпанији за Валенсију против Реала, а потом се преселио у Црвену звезду и ушао у припремни период са амбицијом клуба да буде неприкосновен стартер као десни бек.

Јесте Пићини имао нешто другачији ритам од фудбалера који су почели од старта припреме, процена је била да нема разлога да пропушта спаринг два тима од по 30 минута. Реч је повреди која је могла да се догоди и на тренингу.

Оваква ситуација доводи стручни штаб Црвене звезде у ситуацију да мора да размишља и о Милану Гајићу или Марку Гобељићу као стартној опцији на месту десног бека за прву утакмицу у пролећном делу сезоне. Ипак, рано је за такве процене јер је сада једино извесно да ће Италијан морати да буде одређено време под терапијама и сигурно ће пропустити прву контролну утакмицу са Марибором у уторак.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tima
Zvezdin Ivan Obradovic...na 2 meča spreman,na 4 odsutan...Terzi projekat.Svileni
RedStar91
Tako je Zvezda imala peh i prošlog januara kada je došao sjajni Bakajoko, koji se odmah povredio na startu priprema i posle nikako da uhvati priključak! Sećam se da je tada “mister” u jednom intervjuu rekao za Bakajoka “da ga bole leđa i da je umoran” i čim su ga prošla leđa, Bakajoko je svima dokazao o kakvom se kapacitetu radi! Sada, vidim kod Pićonija da je druga vrsta povrede! Zadnja loža može biti jako nezgodna. Ima sada Gajić i Gobeljić da se naigraju ovoga sveta, jer dok Pićoni počne da igra, proći će i sledeće zimske pripreme! Šteta za Zvezdu što je “čovek sa tompusom” još ranije skenirao da u SLS ne postoji desni bek kvaliteta Zvezde, jer bi ga on sigurno doveo kao i mnoge fudbalere do sada iz SLS! Ipak neko treba da posavetuje “čoveka sa tompusom” da ne kida granu na kojoj sedi, jer može pasti i ugruvati se!
FkpCascais@RedStar91
Dosta više sa tim insinuacijama o “čoveku sa tompusom”! Hoćeš da kažeš da je g. Terzić kriv za to što je doveo beka jedne Valensije, a onda se ovaj povredio?! Pa, to se može desiti svakome! Verujem da g. Terziću nije nimalo lako! On je jedan dobar čovek i ja sam lično prezadovoljan njime! Ne postoji posao na planeti koji može da se radi, a da g. Terzić nije bio u vatru ubačen! Njemu su kao mladom rukovodiocu dali da vodi Zvezdu i on je morao kroz posao da uči i polaže životne ispite. Čovek kada prvi put sedne na konja, on padne, tako je i g. Terzić pao i ugruvao se, ali se ipak podigao! Sada je g. Terzić već naučio da jaše i sada mu treba dati priliku da nas jaše još jedno 20-30 godina, odnosno da vodi Zvezdu! Njemu je rezidencija tu na Marakani. Pada veče, totalni je mrak! Na Marakani nema nikoga, sve je pusto a on sedi u mraku kancelarije i plače i stalno ponavlja šta mi je ovo trebalo, jesam li mogao sedeti s mirom i raditi negde kao stražar!
Bole
Mislim da je Gobelja bolja opcija, on ima nešto, uostalom to je već pokazao i dokazao. A zaštićen je i od sankcija.
Ima
Kaću.
gde li ih samo nalaze?
Ovo je vas Bajbek.
Delja
Nema buyback.....ne vraca nam Valensija pare!
Peki
Neverovatno pa dosada u karijeri se nije povredjivao.Otkud sad pa ovo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.