Почетна / Фудбал / Супер лига

Mилан послао Звезди понуду од пет милиона евра за Лазетића

Лазетић је ове сезоне уписао 14 наступа и премијерни гол у сениорском тиму Црвене звезде
ФОТО: М. Рашић

Торино хоће Марка Лазетића из Звезде. Била је то јесенас ударна информација.

Чини се да је сада Милан баш загризао.

Тутомеркато наводи да је руководство Росонера послало понуду црвено-белима тешку пет милиона евра.

Према информацијама новинара са Апенина Милан жели Лазетића одмах, омладинског репрезентативца Србије рођеног 2004. године.

Торино је нудио црвено-белима три милиона евра, бонусе и проценте од даље продаје. Звезда је са друге стране желела фиксно обештећење од пет милиона евра.

Од Милана добија пет, вероватно и неке бонусе...

Лазетић је ове сезоне уписао 14 наступа и премијерни гол у сениорском тиму Црвене звезде.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Suri
Interesantna slika, pao pa gleda prema klupi jel bilo kako treba... I naravno Zvezda mora biti prva. Ja navijam dogodine za Čukarički, sigurno će ostaviti jednog večitog iza sebe a možda i oba.
Peki
Ponuda je sigurno stigla nekim tajnim kanalima.Ne dajte ga ispod 10 milki.
Dugo pamcenje
I za onog nesretnog Velju Nikolica se pricalo da nude 5 M
Srbija zemlja Zvezdaša
Kad bi mi imali sposobnog sportskog Direktora za jednog mladog i perspektivnog Zvezdinog igraca ne bi ni pregovarao ako je ponuda ispod 10 miliona evra.
Jevrem
Ovaj je samo mlad i ništa više ekstra cena je to
koroman
Srbija zemlja nesrecnih zbog zvezdasa-jos jedna podvala iz rupe.
Delije
Odigrao 14 utakmica i postigao 1 gol! E sada ga treba prodati, odmah..... a mi cemo da gledamo matore i propale afrikance i propale "evropance".

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.