Почетна / Фудбал / Супер лига

Лазетић иде у Милан, Звезда добија 5,5 милиона евра и 10% од наредног трансфера

Звезда ће одмах добити два милиона, још два на лето, а остатак кроз бонусе
ФОТО: И. Веселинов

Млади нападач Црвене звезде Марко Лазетић каријеру ће наставити у Милану, а црвено-бели ће за обештећење добити 5,5 милиона евра.

Према информацијама медија, Звезда ће одмах добити два милиона, још два на лето, а остатак кроз бонусе.

Плус, договор је да Звезди припадне 10% од наредног трансфера, с тим да Милан тај проценат у наредних годину дана може да откупи за 500.000 евра.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
Pa, pazite ovako. Ovi prodaju decaka koji sve ukupno nije sakupio 90 minuta igre u pravom timu za 5 miliona evra. A "cuveni" partizanov menadzment proda Stevanovica (isto tako mlad) koji je igrao ligu i Evropu, cak i davao golove pa i u derbiju...za "sjajnih" 6 milina evra...Sta dodati...pametnima ne treba vise, a ovi ostali neka i dalje aplaudiraju samoizabranima u Partizanu...
@Pigeon
Ti verujes u ove cifre Zvezdana Terzica? Cifre koje sluze za pokrice za pare koje u desetinama miliona dolaze od drzave, inace bi ih UEFA izbacila na 10ak godina. Drzava ne sme da se mesa i fiansira klubove, zato ovako kreativna resenja, uz Gazprom, "oprost" duga banaka, a bankama se toliko oprosti poreze i sl.
Peki
U nekoj stampi sam procitao ,,zvezda napunila kasu i sad mirni moze da ide na titulu,, Znaci napunili kasu sa 7 miliona koje svejedno nece odmah dobiti.E nazdravlje ako je to napunjena kasa.Mozda sad kad je puna kasa mogu da potrose 200 mil. na kvalitetna pojacanja.Imaju pokrice.Neko je ovde stvarno mnogo glup.
011
Oce to oce
@Dr
Kojih 10%? Pa nije on amater, 30 brale, puna menadzerska provizija.
Dr
47 promašaja x 10% najmanje je maznuo 4-5 miliona...
ako nekog zanima
Kasa je prazna prodaju se deca nebi li se isplatili kojekakvi Dioni , Risario, Falko .... ali koji daju procenat nazad upravi
zorge
Nelogicno je da neko ponudi 2,5 mil. evra pa da pristane za vise od 100% povecane ponude. Drugo, mladi Lazetic samo sportski izgleda, a sto se tice potencijala u seniorskoj konkurenciji on jos nije baruta osetio..
Struki
Eeeee Zvezdane ...Zvezdane
Zvezdas.
Odakle ti to da je neko ponudio 2.5? Zvezda vec duze vreme trazi oko 5 miliona i Milan se javio...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.