Почетна / Фудбал / Супер лига

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ У ХУМСКОЈ: Љубомир Фејса се враћа у Партизан!

Искусни дефанзивни везиста опет у ће играти у дресу Парног ваљка, са којим је је освојио две дупле круне (208/09, 2010/11) и титулу у сезони 2009/10.
ФОТО: ЕПА

После одласка Александра Шћекића у Заглебје остала је рупа у везном реду Партизана, стога је управа црно-белих брзо реаговала и договорила сарадњу са Љубомиром Фејсом.

 

Сјајни дефанизвни везни вратиће се у табор тима из Хумске после 11 година. Подсетимо, Љубомир је у Хумску дошао 2008. године из Хајдука из Куле за тада рекордних 1.2000.00 евра. У дресу Партизана освојио је три титуле и два Купа Србије.

Бивши српски репрезентативац долази у Београд као слободан играч, пошто се недавно растао са Ал Ахлијем.

Фејса је у каријери наступао и за Олимпијакос, Бенфику и Алавес.

За репрезентацију Србије одиграо је 25 мечева.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sloba Delija
Grobari, braćo napaćena, ovaj će biti pojačanje kao nama Krstičić. Živi bili pa videli.
moma52
Pitam,da li je umesno porediti karijere i kvalitet Fejse i Krstičića?
moma52
Ukoliko ga zdravlje posluži i dobro se pripremi,biće najveće pojačanje od svih koji su se do sada vratili u Partizan.Nije on ni previše star(33),a o njegovim kvalitetima je glupo raspravljati.Od povratnika,jedino je Krstajić bio pojačanje,svi ostali su tražili uhlebljenje za enormno visoke ugovore,jer da su vredeli ,ostali bi tamo gde su bili. Fejsa ,ukoliko bude zdrav,će verovatno završiti karijeru u Partizanu,uz produženje ugovora na još sezonu -dve.Dobrodošao i neka te zaobiđu povrede.
nemam pojma
Svako mora biti zadovoljan tandemom zadnjih veznih, Fejsa - Zdjelar. Bez premca su na domaćoj sceni. Obojica znaju da igraju fudbal, nije to tip sporog snagatora koji lomi noge, razbija glave, kopa oči.
Krk
A Zvonimir Vukić?
Nislija
Verovatno je cuo da penzioneri dobijaju 20.000 pomoci februara pa se vratio u Srbiju :)
Ljuban
nije to to, ali je komentar cool.
Marko
Zvezdasi se evo uplasili silnog pojacanja...
djeneral
Vidim ti si se odmah javio
Sva šta
Ima zvezda čega da se plaši u svojim redovima Stankovića Rišario itd a strah je nepotreban za ovu sezonu oni su prebrinuli 22222
Прикажи још одговора
Brz si ko kornjaca
Ako je zdrav onda odlican potez. Ali, covek je godinama pokretna bolnica
dejavu
Da ne malerišem,ali u stvarnosti,nakon oporavka od operacije ukrštenih ligamenata, godinama nije imao ozbiljniji zdravstveni problem. Ipak, naslov komentara ima odredjenu težinu. Dobar deo prvog tima čine baš sporiji igrači.Neki mogu kako-tako da trče 90min (Zdjelar, Miljković, Urošević) ali štoperi, Natho pa i Fejsa... Jasno je da će tranzicija, što kraće zadržavanje na II. trećini terena, polukontre direktno na brza krila i dovoljno pokretljivog Rikarda- biti glavna oružja ove ekipe.Sada bar možemo da očekujemo manje trauma pozadi: lakši prenos lopte veće samopouzdanje, veću stabilnost....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.