Почетна / Фудбал / Супер лига

Ришаиро Живковић: Освајање титуле и Лига Европе огроман мотив

- Од почетка припрема редовно тренирам и физички сам добро. Најважније је да нисам повређен - казао је Звездин нападач
ФОТО: ФК Црвена звезда

"Освајање титуле као и наставак учешћа у Лиги Европе су огромни мотиви за све нас. Радимо много и даћемо све од себе како бисмо освојили титулу и ове године", рекао је фудбалер Црвене звезде Ришаиро Живковић.

Он се за клупски сајт осврнуо и на први контролни меч против Марибора (1:1).

Играо сам добро, премда нисам имао неке веће прилике, али то и није толико битно. Могло се приметити да је друго полувреме било боље и изгледало је доста лакше на терену, с обзиром на то да су млађи играчи пуни енергије и жељни доказивања”.

Дотакао се Звездин првотимац и протеклог периода када је имао проблема са повредама.

Од почетка припрема редовно тренирам и физички сам добро. Најважније је да нисам повређен. Последња четири месеца сам константно имао некакве повреде, тако да ме веома радује то што сада могу да редовно тренирам са саиграчима", закључио је Живковић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
Videcemo sta ce da pokaze ako uopste bude igrao jer je u Zvezdi dosta igraca nagomilano/neznamo samo za koje pare/Sada ovaj igrac nece imati opravdanje te nije spreman te ovo te ono.
KUCZ
Zvezda je krupni zalogaj za tebe. Uz duzno postovanje prema klubu kakav je FK Sopot, to bi bila idealna sredina za tvoje kaljenje.
Ice
I ovaj se javlja sa osvojenom titulom, jos cistacica da se javi i to je to.
Srbija zemlja Zvezdaša
@FkpCascais, Tako je, Srbija je 6. avgusta 1913. godine oduvek bila zemlja Zvezdasa.
FkpCascais
Ti ako pricas i protiv cistacice, ti sigurno nisi navijac Zvezde. I ti i onaj Srbija je zemlja zvezdasa ste onaj ^kapitalac pa kapitalac^.bot koji redja komentare sam i jedini
Прикажи још одговора
Srbija zemlja Zvezdaša
Bez tebe u timu sve je moguce, a stobom nema cemu da se nadamo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.