Почетна / Фудбал / Супер лига

Илић: Био је црвени за Ковачевића

Чукарички и Партизан су одиграли 0:0 на Бановом брду
ФОТО: В. Марковић

За Сашу Илића није могло теже. На једној страни Партизан, на другој Чукарички. На крају овај реми могао би да буде погубан за његов бивши клуб. У сваком случају оно што је тражио од Брђана, они су му то и дали. Показали су карактер и у таквом мечу стигли до бода:

- Партизан је био много бољи од Чукаричког у првом полувремену. Имали смо среће да остане 0:0. Мало боље је изгледало у другом полувремену. Партизан је заслужио победу. Више ми се допала утакмица у Хумској, него ова јер смо били испод свог нивоа. Партизан је заслужио да победи.

Да ли је била храброст убацити толико младих играча?

- Ковачевић има 18 година, направио је директан црвени картон, имало је још неких пропуста због своје младости. У другог полувремену се порпавио. Нама могу да се дешавају такве грешек јер смо мирни на трећем месту, док Партизан јури титулу. Моја замерка играчима је страх, освојили смо бод уз дозу среће. Не кометаришем суђење, али ето не намерно, али Ковачевић је заслужио црвени картон.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
To je nevidjena sramota i bruka da trener jednog kluba na kraju utakmice zali sto njegov tim nije izgubio, a tako je pripremio utakmicu. Karma je cudo nevidjeno.
Nije bio crveni
Kada pobeduje Partizan nikada ne kuka a kada gubi trazi dlaku u jajetu
Srbija zemlja Zvezdaša
Poslednji igrac u odbrani nije faulirao igraca partizana, nego se on sam sapleo. Ni "C" od crvenog kartona.
Poslednji igrac u odbrani
Obavezan crveni, nema price .
Zuk
Interesantno je kako navijaci zvezde nisu videli crveni karton igracu Cukarickog i ne komentarisu ga ali zato penal u Subotici koji je bio ocigledan jesu kao i dva crvena kartona igracima Radnickog iz Nisa i TSC i plus nepostojeci penali za njih i to samo na jednoj utakmici dva komada.Posle se vredjaju sto ih zovemo cigani jer vole da kradu.Citava im je istorija lopovska.
Da li navijac mora biti glup, biti glup?
Pola cigana se raduje sto je Sale uzeo bod, pola ga optuzije sto je dao realno misljenej o kartonu. Jer vi bolje znate sta je on planirao, a sta sproveo. Odlucite se, jeste li srecni ili tuzni. Covek je izasao i otkinuo bodove, iako mu nije znacilo, a Partizanu jeste!!! A onaj vas, posle XY utakmica bez ijednog boda, sav radostan izjavi posle utakmice to sto izjavi!? On covek, on trener, on pedagog? A Sale nije? E, cigani, sram vas bilo.
Dule "Grobar"
Kada poslednji igrac faulira protivnickog napadaca i to s ledja, obavezno se sudi crveni karton. Sudija se ukakio" svirao faulk, poslednjem igracu odbrane, a onda mu daoi zuti karton. "Zvbezda" nastavlja da sahranjuje srpski fudbal svojim marifetluicima. To je sve vrme radila i u bivsoj Jugo-ligi, pocev od Miljana Miljanica jos od kraja 60-ih tj. pocetka 70-ih godina, pa na dalje. Kao, bili su jedini pravi srpski klub, pa im se u FSJ gledalo kroz prste. Miljan Miljanic je prvi koji je omogucio pristup krimosima u nas fudbal da bi mogli da operu prljavu lovu.
Stari Nislija
Od tada je i pocelo cuveno "zvezdino prolece" kada zatvori sve utakmice sto moze, ostalo sudije poklanjaju, kradu od protivnika. Upravo ovako kao sto gledamo zavrsnicu ove sezone je zvezda dolazila do titula jos od 1960 na ovamo. Nemaju bre 2 titule posteno osvojene.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.