Почетна / Фудбал / Супер лига

Саша Илић надмудрио Партизан и растао се са Чукаричким

Клуб са Бановог брда саопштио да је споразумно раскинут уговор, али не и стварне разлоге прекида сарадње
ФОТО: С. Сандић

Саша Илић је са Чукаричким ове сезоне направио одличне резултате. Реми са Партизаном свакако је један од врхунских домета, али је шефа струке Брђана овај меч коштао посла.

Да ли због тога што је „како нагађа фудбалска чаршија” желео да бившем клубу супротстави подмлађен састав, без неких од водећих играча или је га је коштала искреност на конференцији за новинаре, остаће тајна. Барем за неко време.

Подсећамо, Илић је у оцени меча изнео став да је млади Ковачевић направио фаул за црвени картон.

Фудбалски клуб Чукарички споразумно је окончао сарадњу са Сашом Илићем. У понедељак после састанка сада већ бившег шефа струке са Управом клуба донета је одлука о споразумном раскиду уговора. Клуб је захвалан Илићу на сјајним резултатима и трећем месту освојеном пред плеј-оф, Чукарички у наставку каријере Саши жели много среће. Клуб ће у наредном периоду именовати новог шефа струке, о чему ће благовремено обавестити јавност”, стоји у саопштењу Чукаричког.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Е мој Саша
Промашио си професију, гарант 100%
Milo
Na konferenciji za štampu Ilić je delovao kao da su mu sve lađe potonule,a to je i svojim izjavama potkrepio.Iz aviona se vidi da mu je žao što je uzeo bod Partizanu.Sa takvim stavom i pričom neće se leba najesti od trenerskog posla,pa epilog ne čudi (ovo je verovatno bila kap koja je prelila čašu).Tako da putuj Sale i ne naginji se kroz prozor.
pfc
Da, žao mu je ali je ipak uzeo bod! Čukarički je uzeo bod, a Partizanu su otkinuta dva! I ništa nije sporno u tome što mu je žao, jer je ipak uzeo bod! Za razliku od Lalatovića koji nikad u životu nije Zvezdi uzeo ni pola boda! A pri tom se iskreno i od srca svaki put radovao i grlio sa trenerom Zvezde kad god jw izgubio od voljenog kluba!
Vosa Sve
I pored gubitka bodova i Sasa i partizan su juce odneli veliku moralnu pobedu. I ja sam mislio da partizan namesta kao zvezda a ovo je bilo najlakse namestiti pa opet nisu, cak ni nakon onakve sudijske ocigledne kradje. Veliko otreznjenje!!!! Svaka vam cast za fer igru. Zelim vam pobedu u derbiju i da osvojite titulu jer se namestanjima mora stati na put dok nam fudbal nije potpuno unisten, preteralo je vise. A ja pratim od 1960ih.
NS
Zaboravio si, Zvezda je jos u 1.kolu kod kuce izgubila bodove od Vojvodine iako je na Vosinoj klupi sedeo Zvezdas Djordjevic. Onda je Zvezda jos tada odnela tu moralnu pobedu.
Srbija zemlja Zvezdaša
Ako se u srpskom fudbalu stane sa namestanjem ode partizan u prvu ligu.
Делије
Илић је отказ добио зато што није хтео да иде на вечеру, која је била обавезна за све запослене у клубу.
dejavu
Inače nikada nisam bio (pre)veliki fan Saše Ilića iz više razloga. Po igrama talentovan ali nekompletan fudbaler bez brzine i snage, večito na škrgama a pritom javno deklarisan ("nije to za mene") protiv fizičkog samounapredjivanja (teretana) Njegov mentalni sklop mi nikada nije imponovao,i uvek se sticao utisak da dobija više pažnje nego što zaslužuje. Slušajući šta priča,kakve ideje ima,i kakve zaključke iznosi, i to kad bi čak zanemarili izjave o Partizanu dok je trener drugog kluba,plus pričanje direktno protiv svog igrača - nisam ostao nimalo ubeđen da ima štofa da bude trener sa nekakvim naročitim uspesima. Angažman u Čukaričkom, bolje reči trpljenje od strane Matijaševića, će biti njegov najverovatnije najveći trenerski domašaj. Deluje možda ružno tako pričati o "legendi" kluba koji je tek počeo drugu karijeru, ali daleko je on kao trener sve sa onom konstantno uvučenom glavom među ramenima ,od velikih imena i srpskog a ne evropskog fudbala.U Zemunelo medju klince i to je to..
dejavu
"Poštenje" ili šta već, i jednih i drugih, niti je tema niti ima veze sa ispisanim, samim tim, shvatio ili ne, polemika je potpuno besmislena.
@dejavu
Ti se predstavis u tvoim komentarima kao navijac Partizana, ali ti to nisi, ja pratim Partizan 60 i kusur godina, Sasa iIlic spada medju najpostenijim igracima koji su igrali u Partizanu, a ti ako ti se ne svidja Sasine izjave ti idi kod cigana oni su stvoreni samo za prevare za kradje za otimanje titula, i sve sto postoji najgore u covecanstvu !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.