Почетна / Фудбал / Супер лига

Илиев: Не капирам за шта се залажемо - напредак, истину, фер-плеј или прљавштину?

Сећате ли се: некад су се „исти” борили да не суди Мажић, тад убедљиво најбољи
ФОТО: М. Рашић

Ко би требало да суди дерби: Новак Симовић („пожелео” га Партизан) или Срђан Јовановић (неће га Црвена звезда)?

- Увек сам за најбољег! Зар није логично? Сећате ли се: некад су се „исти” борили да не суди Мажић, тад убедљиво најбољи. Сад поново? Не капирам куда идемо, за шта се залажемо – напредак, истину, фер-плеј или прљавштину? Човек последњи дерби одсуди спектакуларно, једина спорна ситуација – да ли је пенал после играња руком Ераковића, нема везе, Партизан пружи подршку јер види да је квалитетан. И они, сад, против њега? Куда иде ово лудило? Па, ти притисци, у једном тренутку стварно су уродили плодом, после - све грешке на штету Партизана – каже спортски директор Партизана Ивица Илиев.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Donaruma mai
Dokle god je ovaj direktor koji nije direktor koji je sad opet direktor Partizanu nama nece biti bolje. 70 % ekipe treba raskinuti ugovor.
Peki
Stvarno Ivice da tebi nije jasno sta se desava a u Partizanu si celu karijeru.......meni je to cudno.
Zalažete se...
...da nameštate utakmice preko svojih instaliranih trenera u drugim klubovima Super lige, da puštaju vas, a da se bore i "ginu" protiv Zvezde, poput Saše Iliića u Čukaričkom, poput Kize Milinkovića u Napretku, poput Žarka Lazetića prvo u Metalcu, a sada u TSC-u...!!! E za to se zalažate, moj Ivice!!!
Делије
Прво, мало се информиши, узимао је тај лалатовић бодове звезди, исто као и Славољуб Ђорђевић. Друго, лалатовић је рекао да би волео да звезда победи партизан 3:0,а Илић је рекао да је партизан требао да победи чуку, и да му је била боља утакмица где је чука изгубила од партизана 2:0.Ало...
Marko
LALATOVIC JE NAJBOLJI SRPSKI TRENER FALI MU MALO OZBILJNOSTI,VAMA U PARTIZANU JE ZAO STO VAM JE KAO MILOJEVIC UZELI KUP PRED NOSOM TO BOLI GROBARE A NE STO LALATOVIC DALI DOBIO BOD ILI NE PROTIV ZVEZDE...
Прикажи још одговора
tako je
Bas bih se zacudio da ti nesto ukapiras
Bari91
Da li je ikad iz licemernog kluba zvanog Partizan priznali kradju sudije na stetu protivnika NISU NIKAD, i sada oni ovde predstavljaju se kao moralisti , Sasa Ilic im je moralni plafon koji je uvek cutao na svaku sudijsku kradju tokom cele svoje karijere, , njemu je samo partizan bitan a niko drugi.
@baribari
Pa, dobro, 'ajde vi, "moralne gromade" priznajte da ste barem nekada nekog pokrali...Eto...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.