Почетна / Фудбал / Супер лига

ВАР соба оштетила Нишлије за пенал на Бановом брду

“Треће полувреме” утакмице Чукарички - Раднички 0:0
ФОТО: Принтскрин

Ако Раднички на крају сезоне не избори играње на европској сцени, а то лако може да се догоди јер у последња три кола игра са Звездом на Маракани, против ТСЦ-а у Нишу и у Београду са Партизаном, Нишлије захтев за одштету могу да пошаљу на адресу судије Ђорђа Максимовића и двојице арбитара из ВАР собе Ненада Минаковића и Слободана Павловића.

Наиме, дуел фудбалера Чукаричког Пушкарића и играча Радничког Митровића у финишу утакмице на Бановом брду (0:0) санкционисан је прекршајем ван шеснаестерца!

Да ли је прекршај постојао, да ли је у питању ремпловање или јачи старт фудбалера Чукаричког апсолутно је небитно због свега што је уследило гледањем спорног дуела у ВАР соби.

На основу снимка са друге стране терена којим располаже и ВАР технологија ФСС, јасно се види да је дуел двојице фудбалера започео и завршио се унутар шеснаестерца, утолико је нелогичније да је слободан ударац досуђен ван линије 16 метара.

Дилема је могла да постоји да ли је постојао прекршај интензитета за најстрожу казну, мада ни то не би требало да буде спорно јер се на снимку види старт лактом фудбалера Чукаричког на играча Радничког…

Нишлије су судију Ђорђа Максимовића упамтили након утакмице у јесењем делу шампионата кад је на Чаиру досудио једанаестерац за Пролетер у 77. минуту којим су Новосађани победили 1:0.

На жалост Нишлија – клубови немају могућност да се после грешака арбитара жале било коме, а евентуална лоша оцена судије слаба је сатисфакција за играче, стручна руководства и навијаче.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Treće poluvreme
Samo Nislije i Tončev treba da ćute...upropastili su Super ligu
@trcepoluvrema
Zar Toncev nije u Upravi Zvezde.
transformacija
Ovaj minakovic polako postaje majo...
@transformacija
Minakovic je vec par puta drasticno ostetio Partizan,znaci ostaje na listi kao podoban.Nego kako VAR nije radio kada je Erakovic kao zadnji nije dobio direktan crveni karton.
Go
U ovom prvenstvu sudije su napravile najviše grešaka kada je suđeno RADNIČKOM IZ NIŠA, sudije sve rade to namerno protiv nišlija, i biće glavni krivci ako RADNIČKI ne igra Evropu
realna lista VAR zrtvi
1. Partizan, zbog cega nece uzeti titulu 2. Radnicki, nece u Evropu, a izbacen je i iz Kupa.
ljubo
evo konkretan primer ,dokaz mojoj tvrdnji da ce var sluziti za legalizovanje zvezdinih titula.
Делије
Или, као што вар није видео да нијебпенал за партизан против пролетера, или као што је вар јавио да је пенал за партизан у Суботици?
@ljubo
Isto kao sto VAR nije video da je faul napravio poslednji igrac odbrane i MORAO da dobije direktan crveni protiv Partizana. Ma nema to veze sa zvezdom, to je samo slucajno da VAR radi (ili ne radi) po njenoj potrebi.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.