Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда тражи одштету од Партизана

Присталице црно-белих осим што су ломили столице, оштетили су и семафор, сијалице, као и читаче за улазнице
ФОТО: В. Марковић

Црвена звезда затражила је одштету од Партизана у висини од око 26.000 евра, због штете коју су навијачи гостујућег клуба направили на последњем вечитом дербију.

Присталице црно-белих осим што су ломили столице, оштетили су и семафор, сијалице, као и читаче за улазнице.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vrg
ok, moze partizan i da plati, pa kad se bude igralo na partizanovom stadionu, onda ce zvezdini navijaci da lome partizanove stolice. i onda im zvezda vrati pare, do sledece utakmice i tako u krug.
алекса
Нисам ти ја ни "ви" ни "ми". Не идетификујем се са тим клубовима. Нису они "моји". Далеко од тога да су за пример.
@aleksa
Ma sad ste za primer.
Прикажи још одговора
Miki
Za primitivce i huligane nije stadion niti bilo koje mesto gde se svet okuplja.
Vox
Tako su svojevremeno i jedni i drugi lomili stolice na GS Karađorđe u Novom Sadu. Naravno, šteta nikada nije bila nadoknađena. Od tog momenta, svaki put, kada grupa navijača večitih kada dolazi na gostovanje protiv Vojvodine ili Proletera ona biva smeštan na "golu tribinu" tj. na tribinu sa stajaćim mestima. Stolice su iz bezbednosnih razloga uklonjenjene. Lako je lomiti imovinu kada postoji odsustvo materijalne i krivične odgovornosti. Fudbal nam je takakv kakv jeste između ostalog i zbog tog polusveta, da ne kažem probisveta koji od škole ima samo, da prostite vokabular od 28 slova od kojih su 12 žargonske prirode i gaće za fizičko.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.