Почетна / Фудбал / Супер лига

Тренер Вождовца Линта: Не занимају ме туђи интереси

Утакмица између Црвене звезде и Вождовца игра се у недељу са почетком од 18:30
ФОТО: В. Марковић

Тренер фудбалера Вождовца изјавио је данас да га не занимају „туђи интереси”, већ само „интереси Вождовца”.

Не занимају ме туђи интереси, већ искључиво интереси Вождовца и мојих играча. Идеја је увек иста, да преко добре игре дођемо до резултата”, изјавио је Линта, а пренео клуб.

Вождовац у недељу гостује Црвеној звезди, којој је потребна победа или нерешен резултат како би стигла до титуле првака Србије.

Циљ је афирмисати и мотивисати играче. Побољшати их у сваком аспекту, како играчком, тако и људском. Морамо да останемо позитивни и да фокус задржимо на нама”, рекао је тренер Вождовца.

Због важности меча Звезда је дозволила слободан улаз на стадион, и очекује се велики број навијача црвено-белих.

Желим да мојим играчима хук са трибина не буде оптерећење већ ветар у леђа који ће им помоћи да се покажу у што бољем светлу. Важно је грешке свести на минимум и да верујемо једни у друге”, рекао је Линта.

Утакмица између Црвене звезде и Вождовца игра се у недељу са почетком од 18:30.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milic
Dok nasi klubovi ne budu poceli da igraju za sebe a ne za ZVezdu ili Partizan,nema naopretka,kako klubova tako i igraca koji u njima igraju.
Lata
Plakao s Stanojevićem a sada bi volio biti ratnik.zbog ovakovih trenera imamo ligu kakvu zaslužujemo.
Dzoi
Linta je grobar ,zato uvek protiv partizana igra otvoreno dok protiv zvezde igra zatvoreno, ali dzaba mu
Srbija zemlja Zvezdaša
Neka utakmica bude fer-plej, a sudjenje posteno i da pobedi bolji tim.
Čovek iz senke
Kakav skojevski elan i entuzijazam! Njegova retorika je razrađena i pozitivno je to što Linta tako razmišlja, jer želi da ulije samopuzdanje i sebi i svojim igračima, ali on mora biti svestan da će u timu Zvezde biti četiri vanzemaljca u kopačkama, poznati afrički “kapitalci”, Sanogo, Kanga, Ben i Oki, tehnički i motorički na veoma visokom nivou! Stvarnost se nije promenila i Linta ili ništa ne shvata ili ima makularnu degeneraciju (poremećaj vida) i ne vidi visoku klasu ovih “kapitalaca”! Nije mi jasno kako će on izaći sa njima na kraj?!
Делије
Човек из сенке Радмило Бошковић. Хахахаха....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.