Почетна / Фудбал / Супер лига

НАПУСТИО НАПРЕДАК - Милинковић: Не замерите...

Тренеру Напретка истекао уговор и опростио се од играча, уз завичајни обичај
ФОТО: С. Сандић

Крушевљани су освојили први бод у плеј-офу, али ни против подмлађеног Чукаричког нису успели да постигну гол. Тако је спуштена завеса на сезону, која се на крају, ипак, може оценити као успешна, јер имајући у виду бројне повреде у последњих седам рунди питање је како би се завршила да се играло у плеј-ауту.

Без гола 630 минута

Последњи гол у првенству Чарапани су постили у 30. колу против Металца. Правим ремек-делом капитена Марјановића, фантастичним поготком из слободног ударца у последњим тренуцима утакмице и изборили плеј-оф.

У наредних 630 минута, који су за заборав, нису успели да затресу мрежу ривала.

Последње окупљање пред одмор, на ком су од данас, био је јучерашњи заједнички ручак у клупском ресторану. Испред руководства, играчима се обратио директор Владимир Арсић:

- Пред почетак првенства поставили смо три циља. Први тим да избори плеј-оф, што смо успели, мада је тињала нада да можемо и у Европу. Али, реализација таквих амбиција остаје за наредни период. На добром смо путу да испунимо још два плана, да омладинци изборе повратак у Квалитетну лигу Србије, а кадети сачувају статус у елити. Све у свему смо задовољни. Желим вам да се добро одморите и напуните батерије за нову сезону и да вас повреде убудуће заобилазе.

Од играча се пред одлазак на одмор опростио и шеф струке Зоран Милинковић, чији је статус неизвестан с обзиром на то да му је истекао уговор:

- Долазим из дела Србије где је обичај да се каже – не замерите, ако нешто није било добро.

Већ од данас почиње у крушевачком суперлигашу престројавање и разрада планова за ново првенство. У подне ће бити одржана седница Скупштине, после и конференција за новинаре на којој ће бити речи и о амбицијама за нови шампионат. Пауза је кратка и чека Напреткове челнике много посла, пре свега јачање спонзорског тима, како би у клупској каси било довољно средстава да спортски сектор може да крене у акцију - формирање респектабилног играчког кадра који ће од лета имати запажену улогу у новом првенству.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A opet...
Neverovatan je Kiza lik. Sa Spartakom je bio hit, u Vojvodini je itekako ostavio trag, ali kasnije naročito kada se rastao sa (svojim voljenim Partizanom) kao da nije više bio isti čovek, a bome ni fudbalski stručnjak. Narodski rečeno: "Nikako da se opepeli." Pitam se, šta mu bi?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.