Почетна / Фудбал / Супер лига

Столица: Циљ је да навијаче вратимо на трибине квалитетном игром (ВИДЕО)

Бићу веома захтеван, бићу немилосрдан према захтеву који је важан, а то је Партизан
ФОТО: ФК Партизан

Нови тренер фудбалера Партизана Илија Столица изјавио је, на првом обраћању медијима у Хумској, да му је основни циљ да побеђује у свакој утакмици и лепим фудбалом врати навијаче на трибине.

Долазак у Партизан је велика одговорност. Задовољство и срећу коју осећам је тешко објаснити. Емоција коју осцехам доласком овде је толико велика да превазилази недоумице, питања, подпитања”, изјавио је Столица и додао:

Циљ је да навијаче вратимо на трибине квалитетном игром, принципима и односом према дресу који највише волимо. Ту смо за клуб, ту смо да служимо Партизану”.

Столица није желео да конкретно одговори на питања медија да ли је његова обавеза и циљ да прекине петогодишњу доминацију Црвене звезде и врати титулу у Хумску.

Ако бих могао да бирам, то је да видим пуне трибине насмејаних људи који ће подржавати овај Партизан и бити са нама и у радости и у тузи. То је једини пут који може да нас одведе до циљева, а то су трофеји. Мој циљ је конкретно да побеђујем у свакој утакмици. Овај клуб морамо да заштитимо од свега, дошао сам да служим овом клубу. Имам обавезу према клубу, према навијачима, према себи, према својој породици. Из тог угла гледано, мој мотив је огроман. Ми ћемо увек тежити томе да побеђујемо. А шта ће нам то донети, мораћемо да мало сачекамо и видимо”, рекао је нови тренер црно-белих.

Бивши тренер Вождовца, Војводине и Олимпије неколико пута у прошлости се помињао као стратег Партизана, али до сарадње није дошло.

Везиван сам више пута за Партизан. За мене идеалнији моменат не може да постоји. Неки кажу да је тежак и компликован, а ја мислим да је најбољи могући. Оно што ми је важно да се осећам да сам дошао у свој клуб, своју кућу, да служим по мери мојих највећих могућности”, изјавио је Столица.

Нови тренер вицепрвака Србије подвукао је да ће ускоро имати јасну слику око играчког кадра.

Део посла који највише волим је комуникација са играчима. Велики део играча зна шта су обавезе према Партизану и дресу. Бићу веома захтеван, бићу немилосрдан према захтеву који је важан, а то је Партизан. Разговарали смо о екипи дуго и то су теме које су основ свега овога. Основ свега су играчи који треба да изнесу идеју око које смо се окупили. У играчком кадру има изузетно квалитетних играча, има засићених момака, има момака који можда нису показали све што знају”, изјавио је тренер црно-белих.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lik sa desne strane
Godine prolaze, likovi sa slike dolaze i odlaze, samo je Bilja na svakoj slici... Mozda da se ona okusa kao trener, svacega se naslusala ovih godina.
Pigeon
Dobro, trenera smo dobili. Ne zelim ni da ga hvalim, ni da ga kudim dok ne vidim izbor igraca i nacin igre Partizana. Ono sto mene zabrinjava kada je on u pitanju je to da se nigde nije dugo zadrzao, a po njegovim recima zbog vanfudbalskih razloga. E, te razloge ce on u Partizanu sa izdajnickom, aklamovanom, samozvanom upravom da ima vec na prvim koracima, pa se bojim da ni ovde nece dugo ostati. Novinar zurnala je posatvio prava pitanje na konferenciji, odgovori su bili uvijeni, videli smo neke osmehe...ne znam kako bih ih protumacio. Ja jos od pocetka sezone kuckam da ce nam trebati deseetak konkurentnih fudbalera. Od titule znamo, nista, ali bih pred njega stavio zadatak da bude u grupnoj fazi bilo LE ili LK i da afirmise nekog fudbalera za koga bi Partizan mogao da uzme novac. U duh-mulj ligi videli smo, vise nije dovoljno ni da dises ovima u vrat i tako ih nateras da sto vise i ociglednije kradu, jer oni pokradu i nikoga nije briga, svi im cestitaju na kradji! Napred Partizan!
Danijel
Cilj je da se ova uprava otera a to ne moze ako je pun stadion poslusnika. stadion mora ostati prazan dok VVI ne odu.
Peki
Koliko god dobro igrali prvi nece biti.Inace ja ne znam nekog navijaca koji bi doveo porodicu na utakmicu.Svi znamo i zasto.
Peki
Ja cu se vratiti na tribinu samo kad se vrati Stanojevic.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.