Почетна / Фудбал / Супер лига

Илиев: Филиповић у Партизан долази као десни бек

Александар је за четири године у актуелном вицепрваку Белорусије освојио четири трофеја: био шампион, освајач купа (2) и Суперкупа
ФОТО: ЕПА/Г. Пени

Александар Филиповић, дефанзивац БАТЕ Борисова, после Златана Шеховића биће друго појачање Партизана!

- Завршавамо трансфер – открива Ивица Илиев, спортски директор црно-белих.

Подсетимо, Филиповић је са омладинском репрезентацијом Србије 2013. у Литванији постао првак Европе!

- Наш тренер Илија Столица прави тим из последње линије...

Напоменимо: Филиповић и Столица су стари знанци – из периода у Вождовцу. Рођени Лесковчанин, првих лекција у Дубочици, на душановачки кров стигао је из Јагодине, интересантно – с којом је освојио Куп Србије 2013.

- Да, знам да је Филиповић у БАТЕ Борисову играо штопера и по левој страни, али у Партизан долази као десни бек. Добро је кад неко може успешно да одговори захтевима на неколико позиција.

Александар је за четири године у актуелном вицепрваку Белорусије освојио четири трофеја: био шампион, освајач купа (2) и Суперкупа.

- Потпис је питање дана. Бирократија...

Златном Орлићу уговор са Партизановим ривалом из плеј-офа за Лигу шампиона 2015. истиче крајем године, отуд, црно-бели мораће да плате обештећење.

- Прихватљиво – задовољан је и финансијским аспектом трансфера Ивица Илиев.

Александар Филиповић рођен је 20. децембра 1994, висок је 184 центиметра и овог пролећа на осам првенствених утакмица постигао је, убацујући се из одбране, три гола: Белшини, Динаму из Бреста и Динаму из Минска.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SRBIJA IZNAD SVIH
Opet bekovi i golmani. Sve bomba do bombe.
nemam pojma
Svojim kvalitetom igrač za Partizan. Kompetiramo igrače na bekovskoj poziciji. Sa Filipovićem bekovska linija bi bila zatvorena. Urošević, Šehović, Filipović, Živković, bolje nego godinama unazad. Bolje ni ne možemo, obzirom na upravu i propise o broju stranaca. Čudi me kako u komšiluku uopšte ne brinu zbog tog pravila. Doveli su dvojicu stranaca, a imaju ih još o-ho-ho! Ili će opet deliti državljanstva što je sramota! Treba sad obavezno dovesti Svetu, i probrati još jednog domaćeg štopera. Na poziciji zadnjeg veznog smo pokriveni, ako Fejsa bude zdrav, čak iako nam izvrsni Zdjelar ode. Kvalitetom je prevazišao ovu smešnu domaću ligu, posprdno zvanu superliga. Dobro je što se čisti igrački kadar, mada mi je žao za Markeca i pored slabe sezone.
Sve je moguće
Igrao je štopera i po levoj strani, sli ovde dolazi kao sesni bek (?)! E to vam ke kao da meni neko kaže: Znam da si električar, ali kod nas u firmu dolaziš kao vodoinstalater!
Navijači
Zatvori ti izlazna vrata sa spoljne strane i IDI VEĆ JEDNOM!
Лол
Штопера су проблем Вујачић треба да остане до зиме довести Марковић и тог Радовановић и спремити млађег на дуже време
Karlo Veliki
U mladom timu Partizana igra Mihajlo Ilic(04.06.2003., 192cm). Izuzetno talentovan igrac, i zbog njega je trebao da ostane Ostojic. Stanojevic ga je vodio na pripreme, ali mu nije davao sansu. Decku nedostaju iskustvo i malo vise cvrstine. Mislim da je vec sada bolji od Miletica i Sanicanina.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.