Почетна / Фудбал / Супер лига

Усвојене листе судија: У елити Ђорђевић и Делибашић, пао Максимовић

Извршни одбор ФС Србије на јучерашњој седници усвојио листе судија и посматрача Супер и Прве лиге
ФОТО: ФСС

Извршни одбор ФСС на јучерашњој седници усвојио је листе судија, посматрача Супер и Прве лиге за следећу сезону. Прихваћен је у потпуности предлог Судијске комисије наше организације око делилаца правде и контролора.

Нова имена на листи главних арбитара елитног ранга су Никола Ђорђевић (Аранђеловац) и Марко Делибашић (Врбас). „Избрисан” је Ђорђе Максимовић (Инђија).

Од помоћника „склизнули” су: Милан Минић (Ниш), Матија Нађ Олајош (Суботица), Павле Пипер (Чачак), Милош Караџић и Иван Крстић (Београд). Новајлије међу махачима у друштву најбољих су: Никола Боровић, Новак Новаковић (Београд), Никола Обрадовић (Рача) и Александар Марјановић (Деспотовац).

На прволигашкој сцени изузев унапређених Ђорђевића и Делибашића више неће делити правду Лазар Трипковић јер је прекинуо каријеру на лични захтев, Иван Никитовић зато што пролетос није положио тестове физичке спремности и Борко Мијаиловић због лошег пласмана на ранг листи.

Први пут у другом рангу судиће Урош Ржић (Београд), Љубиша Борисављевић (Ивањица), Предраг Симић (Ужице) и Александар Вукадиновић (Ниш).

Међу помоћницима у Првој лиги осим новајлија у вишем рангу Боровића, Новаковића, Обрадовића и Марјановића, неће бити ни Николе Милосављевића. Премијерно на листи су Бојан Лалуја (Црвенка), Немања Арнаутовић, Андрија Пољак (Београд), Урош Стојковић (Ниш) и Никола Чотрић (Лозница). 

Уколико неко од предложених не прође тестирања на семинару замениће га Марко Николић (Суботица).

Листу посматрача употпунила су четворица нових људи: Миодраг Гогић (Кула), Зоран Ћупић (Београд),

Владимир Недељковић (Јагодина) и Владимир Јовановић (Чачак).

Донет је нови Правилник о фудбалским такмичењима на основу којег је престала примена правила из 2007. Усвајањем овог системског акта ствара се основ за даљу модернизацију такмичења на територији Србије.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

POSMATRAC
Sramotaa...MAKSA IZ INDJIJE JE ZASLUZIO DA SUDI,A ONOG TATINOG SINA RADAKOVICA U ZADNJU LIGU,NI ZA TAJ RANG NIJE!
Peki
Pravi ljudi na PRAVOM mestu.Zna se ko je zaduzen za sudije.To svi znamo,mislim kako ce da sude. / kao i do sada /.
Sudija
A sto nije Bojan Stojanovic unapredjen sa 7 odsudjenjih utakmica?
Mita
Gde vam je na listi sudija Goran Božović? Dečko koji sudi perfektno i bez greške. Sramota

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.