Почетна / Фудбал / Супер лига

Станковић о Милуновићу: Ако би се вратио, био би појачање у сваком смислу

Не бих трошио речи о Милуновићу. Он је пре свега одличан човек за свлачионицу, клуб и феноменалан играч
ФОТО: М. Спасојевић

Немања Милуновић, дефанзивац Аланије, доводи се поново у везу са шампионом Србије.

Заштитни знак црвено-белих у време кад је Милуновић играо штопера  били су прекиди, чинило се као да их је Станковићев стручни штаб „цртао” баш за Чачанина.

- Не бих трошио речи о Милуновићу. Он је пре свега одличан човек за свлачионицу, клуб и феноменалан играч, доказао се у нашем систему. Пре две године био је изабран за једног од најбољих одбрамбених играча у Лиги Европе. Ако би се вратио, био би појачање у сваком смислу, али неке ствари не зависе од нас.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rsb
1. Crvena zvezda ima previše fudbalera preko 30g. i taj "veliki fond veterana" treba namaliti, a ne nagomilati.. 2. Nemanja Milunović ima trenutno 33g. i povratak ovog fudbalera u Crvenu zvezdu bi izazvao da mladi Stefan Leković ide na novu pozajmicu, Nemanja Milunović kao "zvezdin veteran" će verovatno imati zagarantovano mesto u tim i veliku platu i.. ali neće vredeti skoro ništa na "inostrano tržište..", za razliku od njega Stefan Leković i Andrej Đurić imaju ugovore do 2025. i ako propušte ovu sezonu zbog pozajmica i "zagarantovanog mesta za veterana Milunovića", kada će oni igrati za Crvenu zvezdu!? 3. Džajić prestao da igra na 32g. Pižon na 33g. (kol'ko što sada ima Milunović), dali Džajić bio među najboljim igračima Evrope i Sveta kada imao pomeđu 22-26g. ili kada imao preko 30g. Dali Pižon bio najbolji fudbaler Jugoslavije na 25, 26g ili kada je imao preko 30g. (Kol'ko i da bio dobar Milunović pre 2g. ne znači da će tako igrati i u budućnosti, vreme čini svoje)!
Slave@Rsb
Čitam tvoje razne komentare pod “Rsb” i skidam ti kapu! Opšti zaključak je da tamo gde prestaje logika, tamo počinje kapija Zvezde! Tako će biti sve, dok se klub ne privatizuje!
ZvezdasSrb
Cemu mator igrac koji je spor a i skup umesto mladjeg i brzeg? Dal iko u upravi logicki razmislja?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.