Почетна / Фудбал / Супер лига

Прате Звезду у стопу - Симић и Малбашић за победу Војводине у Крагујевцу

Војводина би у наредном колу домаћег шампионата требало да дочека Црвену звезду
ФОТО: М. Ивановић

Фудбалери Војводине победили су у Крагујевцу екипу Радничког 1923 са 2:0, у утакмици четвртог кола Супер лиге Србије.

Војводина је повела у 62. минуту поготком Вељка Симића, а победу гостујућег тима потврдио је Филип Малбашић у 85. минуту.

Новосадски тим је уписао трећу победу на старту нове сезоне и други је на табели са десет бодова.

Раднички 1923 је доживео први пораз и са пет освојених бодова заузима осму позицију.

Војводина би у наредном колу домаћег шампионата требало да дочека Црвену звезду, али су домаћи медији раније ове недеље пренели да ће тај меч бити одложен због обавеза београдских црвено-белих у квалификацијама за Лигу шампиона.

На другој страни, Раднички 1923 ће у петом колу Супер лиге Србије гостовати Вождовцу.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tranzicija
E pa novosađani, hteli ste da budete konkurentni beogradskim blizancima, znate da to povlači pljuvanje po vama od strane njihovih navijača. Oni misle da su im ustavom zagarantovana prva dva mesta. Nas već 3,4g pljuju navijači crno-belog blizanca jer smo ih razdvojili na tabeli 2019-e. Sportski pozdrav iz Niša!
Komparativna prednost
Prelepo, pokrenuta je turistička agencija koja ljude sa Zapada dovodi da gledaju našu ligu dok prolaze kroz kao neki portal gde im se sugeriše da prolaskom kroz nj odlaze 50 godina u prošlost iza Gvozdene zavese, ali da im sva tehnologija ostaje dostupna dok borave u prošlosti. I oni se popaljuju polako posle početne neverice a je to moguće i dolaze u sve većem broju na naše olupine od stadiona da prate retro antifudbal jer ne veruju da je tako nešto moguće u Evropi 21. veka.
fudbaler
Vojvodina najzad igra fudbal koji je bio imanentan ovom klubu u njegovim najlepsim godinama u vreme njenih najboljih asova.Poslednjih godina vise puta su se naravno pogresno vracali na neki Lalatovicki fudbal i sreca je sto su izabrali ovaj put sa jednim kreativnim trenerom kakav ja Rastavac.
Mecava
Meni nije jasno da FSS dozvoljava ovakve livade, nije problem svlačionice ili tribine ali teren mora da bude dobar da se može igrati fudbal na njemu.
ACM
Za mnoge terene u Superligi Čika Dača je Vembli. Ali kiša je satima pre utakmice i za vreme prvog poluvremena nenormalno padala, pa je sve to bilo logično.
Voša
Zgazila ih Vosa kao sto bi i zvezdu da kukavice nisu otkazale mec. Vojvodina jedna jedina⚪️
Sever
Polako dobice o Vosa po dupetu....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.