Почетна / Фудбал / Супер лига

Ковачевић после пораза од Партизана: Нема правде у фудбалу

Разочарење у Младости ГАТ после несрећног пораза од Партизана, у последњим тренуцима сусрета на „Карађорђу”
ФОТО: ФК Партизан

Кад један тим 94 минута игра изједначену утакмицу с Партизаном, у српском фудбалу је равно успеху. Екипа Младости ГАТ храбро се испрсила пред црно-белима, желела да се надмеће и у томе у највећем делу и успела. А, онда се догодио тренутак одлуке. Светозар Марковић је у 94. минуту све надвисио у одбрани Новосађана и скренуо лопту у гол Алексе Милојевића. Био је то тужан крај за ученике Александра Линте, који су били заслужили макар бод.

Штопер и најбољи појединац у редовима Гатоваца Владимир Ковачевић водио је велику битку са Рикардом Гомешом и, утисак је, изашао као победник.

- Одиграли смо добру и дисциплиновану утакмицу, трудећи се да на терен пренесемо све оно што вежбамо на тренинзима. Причати о правди у фудбалу је, заиста, илузорно. Видели сте све: примили смо гол буквално у последњем нападу и силно нас је растужио. По оном што смо приказали током сусрета, заслужили смо макар бод, а... Велика штета.

Осврнуо се још једном искусни фудбалер на дуел с црно-белима.

- Сви смо играли на високом нивоу, настојали да не срљамо, остваримо посед лопте и будемо дисциплиновани и из такве игре створили смо неколико лепих прилика. Шансе су имали Радуловић у почетку утакмице, па Поповић после одличног продора и ударца. Могао сам и ја главом да нам донесем радост, пред крај и Бабић био у стопостотној шанси... Имали смо, дакле, прилике и да победимо. Убеђен сам да ће нам се негде вратити за овај несрећни пораз, важно је да наставимо с добрим радом и слушамо инструкције тренера Александра Линте на тренинзима.

Утакмица Младост ГАТ–Партизан, као што је то могло и да се наслути, протекла је у знаку велике подршке с трибина које су навијачи црно-белих испољавали према свом тиму.

Ипак, негодовање присталица Београђана у односу на управу клуба, била су доминантна, па су присталице Партизана, чак и кад је њихов тим постигао победоносни гол, јаче него у било ком тренутку утакмице скандирале „управа напоље”.

Новосађани су, нажалост, и у овом сусрету били домаћини који су имали малу подршку, практично су могли да се осећају као да су гости, али су Линтини ученици одиграли храбро и, додајмо то још једном, заслужили су много више него да поражени напусте игралиште на „Карађорђу”.

 ЛИНТА: ПАРТИЗАН СРЕЋНИЈИ И УМЕШНИЈИ

Уме фудбал, међутим, да буде неправедан и суров, а у ту истинитост тврдње на најпластичнији начин уверили су се домаћи играчи играчи на „Карађорђу”.

- Више среће и умешности имали су црно-бели, који су славили голом у надокнади времена – потиштено је рекао Линта.– Остаје нам да жалимо и криво ми је због момака што за игру нису били награђени макар бодом. Јесте нам тешко, порази увек боле, али морамо да останемо јаки и храбри, јер сутра је нови дан.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Za sada je jedino sigurno da je Partizan najbolji tim druge lige. Strah i trepet za nove prvoligase.
Donji Ljubis
Imali ste dva zicera ..jedan na kraju...pobedili stesami sebe...!!!
GM
Nije tebi do pravde, vec do novca za premiranje. Tako da ne pominji pravdu, kada je svima obraz kao djon.
Peki
Sto jes ..jes.Umesto da se postavi pitanje koliko se FKP golova da im da.Ipak su oni do juce bili prva liga.
Riht
Da ima pravde vi bi igrali okruznu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.