Почетна / Фудбал / Супер лига

Лазетић: Шокирало ме је када сам видео да Радник нема ни једну победу

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је наглaсио да је репрезентативна пауза дошла у правом моменту и да верује да су је играчи добро искористили
ФОТО: Фејсбук/ФК ТСЦ

Фудбалери ТСЦ-а у суботу од 15 часова, на стадиону ТСЦ Арена, дочекују екипу Радника из Сурдулице у 13. колу Суперлиге уверени да ће пред домаћом публиком пружити добру партију и освојити нова три бода.

Шеф стручног штаба Жарко Лазетић је наглaсио да је репрезентативна пауза дошла у правом моменту и да верује да су је играчи добро искористили.

Пауза нам је била потребна јер су играчи, без обзира на добре резултате, били доста истрошени и требао им је одмор, а онима са повредама и време за опоравак. Пред нама је захтевна утакмица против организоване екипе и максимално се спремамо за њу. Шокирало ме је када сам видео да Радник нема убележену ни једну победу, за мене је то био невероватан податак. Свестан сам да то може да буде проблем, јер то није реално и не може да се настави унедоглед. Ми ћемо учинити све што је у нашој моћи да се тај низ не прекине баш у овом колу – рекао је Лазетић.

Шеф стручног штаба ТСЦ-а сматра да су Сурдуличани направили добар потез довођењем новог тренера коме је успело да, у две првенствене и једној пријатељској утакмици, имплементира управо оно што тој екипи одговара.

Пред нама је дисциплинован и организован противник, добар у офанзивним транзицијама.То им је у прошлој сезони донело резултате, а мислим да је екипаРадника данас чак јача у односу на претходну сезону у којој су били хит првенства. Нећемо се бавити табелом и утакмицу схватити олако. Не сматрамо се победницима пре него што меч почео. Напротив, мислим да је ова утакмица тежа и за припрему и за играње од многих које нас чекају наставку такмичења – закључио је Лазетић

Везни играч Лука Илић,који је у ТСЦ дошао као позајмљени играч из  француског Троа, је изразио задовољство што је стигао у Бачку Тополу.

Дошао сам у клуб пре пар недеља и одмах почео са тренинзима и упознавањем нове средине. Први утисци су ми сјајни, као да се нисам вратио у Србију. Од играча, услова за тренинг  и стручног штаба,све је феноменално и више сам него одушевљен и задовољан. Једва чекам меч против Радника, за коју сам сигуран да ће бити занимљив. Ни једног противника не треба потценити, свако зна да игра фудбал и увек је неизвесно. Ако желимо да све буде добро по нас морамо бити максимално фокусирани и да дамо сто одсто – додао је Илић.  

ТСЦ је тренутно 3. на табели са 23 освојена бода, екипа Радника је 16. са четири бода.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.