Почетна / Фудбал / Супер лига

Јавор пронашао тренера - Додић на клупи

Додића и Миловића на ватреном крштењу очекује тешко гостовање Чукаричком
ФОТО: И. Веселинов

Руководство Јавора експресно је решило питање шефа стручног штаба, после растанка са Игором Бонџулићем. Од данас на клупи Јавора седеће добро познато лице Ивањичанима - Младен Додић.

Памте навијачи време када је са великим успехом водио Јавор. Добри резултати, афирмација великог броја играча и добри трансфери обележили су рад у клубу.

Вест је са одушевљењем примљена од навијача, повод више за задовољство је што ће први сарадник Додићу бити Милован Миловић. Нема дилеме, овај тандем даје наду у лепше сутра Јавора.

- Срећан сам што сам поново у Ивањици, у граду где сам стекао бројне пријатеље и у клубу који ми је увек био на срцу - видно задовољан прича Додић. - Свестан сам да нас очекује велики посао, али верујем да можемо превазићи тренутну кризу и кренути са бољим резултатима.

Добар рад и резултати у Јавору лансирали су Додића и на место селектора младе репрезентације. Охрабрење присталицама Јавора је и повратак легенде клуба Милована Миловића.

- Задовољство је сарађивати са тренером калибра Младена Додића. Пред нама је велики посао, али добрим радом превазићи ћемо све проблеме – истакао је Миловић.

Додића и Миловића на ватреном крштењу очекује тешко гостовање Чукаричком.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nikkkos
Mladen Dodic je legenda. Samo jako, uz Milovica do sredine tabele.
Superliga
Opet borba za opstanak
Šta je sledeće
Simo Krunić, Bekvalac, Radovan Ćurčić... ili neko još gori (ako takav postoji u ovoj oštroj konkurenciji)!!!
Dule
Sjajan potey uprave Javora.Dodic i Milovic su garancija preporoda Javpra
ledu
vazi..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.