Почетна / Фудбал / Супер лига

Могу ли Новопазарци да зауставе Парни ваљак? (субота, 17 часова, САСТАВИ)

Парни ваљак са инјекцијом адреналина из Европе, упркос „гресима” из прошлости, жели да пободе црно-бели барјак у граду на Јошаници и после три кола, са максималним учинком, настави да се шепури на челу суперлигашког каравана
ФОТО: Н. Неговановић
Нови Пазар – Партизан (субота, 17,00 часова)
Градски стадион у Новом Пазару. Капацитет: 10.000. Судија: Владо Глођовић. Помоћници: Дејан Петровић, Јовица Милин.
НОВИ ПАЗАР: Зечевић, Стевановић, Вуковић, Тинтор, Костић, Ђаловић, Вусљанин, Шарац, Павловић, Ашковски, Радивојевић.     
ПАРТИЗАН: Ж. Живковић, Стевановић, Ћирковић, Остојић, Богосавац, Лукић, Грбић, Илић, Нинковић, Трујић, Којић.

 

Немамо пријатна искуства из Новог Пазара. Знамо да нас очекују врућ амбијент и мотивисан ривал. Домаћин можда није најбоље почео првенство, али - играчи у црно-белим дресовима су му велика инспирација. Веома смо опрезни, са максималним поштовањем припремамо меч – вели тренер Партизана Зоран Милинковић.

Стручни штаб српског првака је до танчина скенирао врлине и мане Санџаклија.

Изузетно ценим Тинтора и Павловића, носиоце игре. Верујем да ћемо одиграти добру утакмицу и освојити три бода. Мало смо оптерећени путовањима, далеко је Нови Пазар, али успећемо да се адаптирамо.

Петар Курћубић зна како против Партизана, али није сигуран хоће ли му ривал дозволити да замисли спроведе у дело.

Тренер Новог Пазара тражи од својих фудбалера да се супротставе црно-белој комбинаторици, као и да у тренутку поседа буду опасни по гол.

Поред изразитог мотива, наши адути су публика и чињеница да је Партизан мислима окренут утакмици са Стеауом. Пуне трибине могу да допринесу да будемо агресивнији, са више самопоуздања. Морамо онемогућити да доминирају – потенцира Курћубић.

Тихи стратег, пре свега, очекује фудбалски празник: 

Позвао бих навијаче да нас у што већем броју подрже да пружимо максимум. Гостује нам екипа која се квалитетно појачала и већ показала завидну форму. Играју добро, имају најбољи тим и играче, ту су и резултати. Питање је хоћемо ли успети физички да им парирамо. Апсолутни су фаворити, без обзира на традицију. Она је иза нас, сад играју неки нови тимови.

Семафор трећег кола Супер лиге:
Црвена звезда – Раднички (Ниш) 1:1 (Јовић 88 – Росић 36)
Субота:
17,00: Нови Пазар – Партизан
18,00: ОФК Београд – Вождовац 
18,00: Рад – Радник
18,00: Спартак – Младост
20,00: Борац – Чукарички
Недеља:
19,00: Јагодина – Металац
20,00: Војводина – Јавор Матис
Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ivan Grozny
Ljudi moji ovo je sramota,em ovaj zvezdas sudija dosudi DVA PENALA za domacina a ovaj Kiza ceo tim promeni,katastrofa od trenera,njemu je bitnije da prodje Steauu iako zna da nece proci grupnu fazu LS,sve i da udje u istu,nego da upise prvu pobedu u Pazaru,i da odmakne rivalima na tabeli.Katastrofa trener,ako izgubimo terati tog demagoga sa klupe.Zahovica,Tesovica ili Milanica za trenera!!Kizo odlazi pojma nemas!!I povedi Kojica,Cirkovica,Ostojica,Lukica pa neka tamo pravi penale gde budes otisao!!
rocky
Askovski nas razbi sam, nije mi jasno profesionalci i ne mogu da igraju 3 meca za 7 dana. Ok je da odmori par igraca ali ne ceo tim a pogotovo odbranu koja ne lici ninasta. Da je ostao stari sistem takmicenja ovo bi bilo znacajan mec ovako je to preraslo u sprdnju jer svi su svesni da se racuna samo pola bodova i da to nece biti velika prednost
oldgravedigger
ni ne pomisljam da NP ne moze na svom terenu otkinutui makar bod a zasto ne i pobediti Partizan ali posle delimicno uspesne kriminalne radnje sinoc u rupi bpjim se da se sprema jos gori scenario. Nek izgubi moj Partizan ali neka to bude iskljucivo zahvaljujuci boljoj igri protivnika a ne posledica usijanih telefona i necijih naredbi sa vrha...
ercov
Ovo je tim da se covek najezi a idemo u goste Novom Pazaru !?
gandra
I ja se slazem sa Uzicaninom, neka se danas pokazu!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.