Почетна / Фудбал / Супер лига

Пижон проговорио: Ко губи, има право да се љути

Владимир Петровић Пижон, тренер ОФК Београда, бираним речима говорио је о првој победи у првенству
ФОТО: М. Рашић

Имали смо два полувремена. У првом су гости играли добро и повели, али у другом смо дали све од себе и дошли до победе. Тријумф је реалан, а онај ко губи има право да се љути – кратак, али јасан био је Пижон.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

pfc
U pravu je čovek! Terza se baš naljutio na polu vremenu, kad su gubili!
sale
E moj Pzon ime i slavu koju si stekao igrajuci fudbal sad ces da ukaljas i osramotis vodeci Terzinu filijalu i ucestvujuci u njegovim stelama i jos opravdavas iste a vrapci videli sudijsku kradju u ovoj utakmici i umesto da cutis ti jos komentarises na ovaj nacin i kad sve ovo prodje trebas nekog pogledati u oci ako budes mogao .
Aha
Ti se ne javljaj. Sad si se, naravno, raspricao, a do prije neki dan te nije bilo nigdje. Pitam se samo zasto.
Dragan
@@mmmm Ne pravite se naivni ,nece Zvezda pustiti Vozdovac nego ce Vozdovac pustiti Zvezdu.A taj Vozdovac ce dobiti te bodove nazad u nekom sledecem mecu protiv ;Spartaka,Jagodine,Surdulicce,Cacka ili nekoga od filijala.Vise od pola lige igra za vas ,sinoc su Nislije bile u cudu da ne mozete da dobijete ni namestenu utakmicu.Onaj jado od sudije nije vise imao sta da izmisli posle crvenog ,gola iz ofsajda ,penala i produzetka...Mogao je jos samo da on ubaci loptu u gol kad su ovi vasi slepci nesposobni.Vi ste najvece zlo sto zadesi Srbiju.Vise ste zla naneli nego Turci za 500 godina.Toliko ste pokvareni i zli da covek pozeli da se desite njegovom najvecem neprijatelju i dusmaninu.
BWS
Opet namestaljka OFK a protiv Vozdovca.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.