Почетна / Фудбал / Супер лига

Погледајте сјајну игру Чачана против Чукаричког за врх табеле (ВИДЕО)

Исписали су Чачани нову страницу у иначе богатој и дугој клупској историји. Први пут, па макар то било после само 270 минута, засели су на трон елитног ранга, а после свега виђеног у дуелу са Чукаричким, у најкраћем, апсолутно заслужено
ФОТО: М. Јелисавчић Пико
Борац – Чукарички 1:0 (1:0)
Стрелац: 1:0 – Јевтовић у првом минуту.
Стадион: Градски. Гледалаца: 4.500. Судија: Милорад Мажић (Врбас). Помоћници: Милован Ристић (Београд), Далибор Ђурђевић (Крушевац). Жути картони: Јованчић, Танасин (Борац), Ранђеловић, Реган, Остојић (Чукарички).
БОРАЦ: Бајић, Танасин, Милетић, Јаблан, Живковић, Мићић, Јованчић, Јевтовић, Вукмировић (од 77. Кнежевић), Крстић (од 67. Милојевић), Вујаклија (од 85. Ђерић).
ЧУКАРИЧКИ: Стевановић, Н. Јанковић, Ранђеловић (од 46. Пјасентин), Остојић, Брежанчић, Б. Јанковић (од 75. Д. Срнић), Реган, С. Срнић, Бојић, Павловић, Мандић (од 63. Стојиљковић).

 

За времешне навијаче то је био добро познати „моравац”, за млађе да се подсете како су Зебре некада пуниле трибине стадиона крај Мораве. Предиван амбијент и изабраници Ненада Лалатовића, на високом нивоу, обележили су први део сусрета.

Тек што су гледаоци сели приморао их је Милан Јевтовић да устану и поздраве погодак. Лопту која је после одличне асистенције Душана Јованчића и прецизног ударца нападача Борца Јевтовића, завршила у супротном углу немоћног Немање Стевановића.

Наставили су домаћини са офанзивом, диктирали темпо, повремени атаци гостију били су безопасни и превише лагани за добро постављену одбрану Чачана. Једини ударац у оквир гола до одласка на одмор упутио је Петар Бојић у 43. минуту, али је она била лак плен за одлично постављеног Владимира Бајића.

У наставку сусрета без прилике за избор кренули су гости офанзивније према голу Чачана. До краја сусрета, Брђани су покушали све како би стигли до изједначења, а најзрелију прилику није реализовао Пјасентин. Његов ударац у 88. минуту зауставио је Бајић.

 

Семафор трећег кола Супер лиге:
Нови Пазар – Партизан 3:2 (Павловић 21. једанаестерац, Ашковски 26, 71 – Трујић 12, Којић 45+1)
ОФК Београд – Вождовац 2:1 (Шкрбић 73, Јовановић 83. једанаестерац – Сикимић 12)
Рад – Радник 4:1 (Дабић 5, Арсенијевић 22, Ненадовић 80, Михајловић 85 – Ћулум 34)
Спартак – Младост 2:0 (Макарић 38, Милошевић 78)
Борац – Чукарички 1:0 (Јевтовић 1)
Петак:
Црвена звезда – Раднички (Ниш) 1:1 (Јовић 88 – Росић 36)
Недеља:
19,00: Јагодина – Металац
20,00: Војводина – Јавор Матис
Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zEbre
Borac bog otac
Žika
Veliki tim taj Čukarički breee.
ALO
Kakav Borac,kakav Lalatović,neće biti ni u prvih 7 ekipa.ovo je početak,malo na frku,pa doveo pola Proletera ,drugoligaše,islužene,kada počne punjenje,biće svima jasno,već sledeću gube,ma gde igrali...
Lord Ajvar
Imali su za protivnike ekipe koje nisu nista slabije od Zvezdinih, pa su opet prvi na tabeli, a Zvezda ima 5 bodova. A za razliku od Zvezdane, Borac ima ekipu, a ne samo par igraca i nabedjenog trenera. A ljudi su u ove tri utakmice pokazali da znaju da igraju, pa je tvoj sarkazam neosnovan.
AcA
Zenga je gledao utakmicu u Novom Sadu. Odlicno su ga prevarili porazom od 4:0. Zato su i pricali italijani da dobijaju sa 4:0. Sto se tice Cukurevca. Da da, sa 200 evra u dzepu odmah pomislis da se neko i nesto u Srbiji. I to sve samo sto nam je liga u raspadu. Da je 2005/06 Cukaricki bi se borio za opstanak. Pa oni umislili da su neko i nesto. Da kada dolaze u Cacak ili Nis, ekipe ce igrati bunker kao da su Partizan, Zvezda. Pokazali im Cacani da ih ne sljive a to isto ce im pokazati i ostale ekipe. Bilo je i ranije ekipa koje zablistaju jedne sezone pa ih posle nema nigde. Kakav Cukurevac i kakva borba za titulu? HAHAHAHA
FkpCascais
Još 90 minuta a da Čuka ne da nijedan gol. Fudbal su golovi.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.