Почетна / Фудбал / Супер лига

Мојсиловић: Ућуткајте фрустриране на трибинима, ја ћу сигурно отићи

Пораз Спартака у мечу против Металца тешко је пао свима, а тренер Стеван Мојсиловић је реаговао према некоректним повицима са трибина
ФОТО: И. Милутиновић

– Навијаче Спартака нисам прозивао, јер они, пре свега група „маринци”, увек знају да испрате клуб, да критикују када заслужимо, али видим да имају и стрпљења за младу екипу. Мислио сам на појединце са источне и западне трибине. Њих неколико, у позоришној атмосфери, гласно се чују. Прозивају од првог минута, вређају, псују прете, позивају да одем... У Суботици не планирам да останем да живим, сигурно ћу отићи, а хоће ли то бити у сутра увече, или неке друге недеље увече, видећемо. Онда ће играчи који не могу да дају гол са метар, такве шансе успевати да реализују – каже тренер Спартака Стеван Мојсиловић.

Шеф струке у Суботици истиче да се не може допустити да зло надјача добро, на трибинама, у спорту и животу.

– Кажу, пусти, има пет-шест будала. Не, нека они који су паметни устану и не дозволе појединцима да лече фрустрације. Ако се паметни, културни и васпитани буду склањали, то није добро. Нисмо ми криви ако је нечији брак пукао, ако није добио плату, што је поскупела струја, што нема пара да упише дете на факултет.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

aci
Pricajte sta hocete .. gledao sam ga na SOSu ,kompletni monolog ,i mogu reci da se slazem sa covekom 100% !! ,a eto ja navijam za Vojvodinu. Covek je rekao onako kako jeste .. pricao je i o odrzavanju terena itd itd , sve sto kaze stoji. A vi koji ga kritikujete za los Spartak pa.. ne mozete igrati dobro kad prodate najbolje igrace , forsirate mlade i trazite od njih kvalitet i konstantnost .. to ja kao Vojvodinas najbolje znam.
iskreno
Pet šest navijača viču što većina misli ,a trener viče na igrače vređa ih u toku utakmice a zadovoljan radom na treningu.A sad bi da vaspita i publiku koja nije videla dosadniju igru od ove koju 'prepotenko 'forsira ,i umesto da ćuti i radi ,samo priča u prazno .Publika zna da ceni borbenost,golove i igru pre svega.
mitke
Od kako je on trener Spartaka ja ne idem na utakmice,a pratim Spartak od 1984,išao sam gledati i kada je bio u trećoj ligi,posle one sramote protiv D.Srema i njegove priče da je naljboji trener jer je spasao klub ispadanja mnogi navijači više ne idu na utakmice,gledao sam mnoge trenere ali ovakav prepotenten nikada nije bio u Subotici
Пиши ћирилицом
Чекај, како сада он препотентан? Па зар он не рече ономад да је Марко Николић препотенко? Ех, како се тренерска срећа брзо окрене унатрашке...
uzicanin
Ma bitno je da gines i prozivas kada igras protiv Partizana,a to sto iz Subotice bodove nose Jagodinci i Milanovcani nije te briga.Ti si sprdnja od trenera i naravno da su ljudi isfrustrirani kada im ti vodis ekipu.Ti si fudbalska neznalica!
Če Gevara
"– Кажу, пусти, има пет-шест будала. Не, нека они који су паметни устану и не дозволе појединцима да лече фрустрације. Ако се паметни, културни и васпитани буду склањали, то није добро. Нисмо ми криви ако је нечији брак пукао, ако није добио плату, што је поскупела струја, што нема пара да упише дете на факултет." Pet-šest budala? Pre će biti pet-šest miliona budala u ovoj Srbiji koji toliko godina imaju razumevanje za društvo parazita sa kojim si se i ti uhvatio pod ruku folirajući nekakvo poznavanje i igranje fudbala u Srbiji. Zapitajte se zašto su vam tribine stadiona uglavno prazne za vreme utakmica... A nije tačno da ovdašnji narod ne želi da gleda domaći fudbal. Želi, ali ne želi da sluša ovakve folirantske priče iz tabora "ja tebi bato - ti meni bato"... Zgadilo se ljudima više da vas slušaju i gledaju jer to traje već decenijama...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.